Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 900 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
majitel RK Petr Friedel

8 058 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti OR949
Plocha pozemku 751 m²
Datum vložení před 17 dny

Popis nemovitosti

Prodej stavební parcely o výměře 751 m2 v obci Budišovice, okres Opava. Rovinatý pozemek se nachází v nádherné přírodní lokalitě - jedná se o poslední parcelu na konci slepé ulice. Příjezd je po zpevněné komunikaci, kromě sousedícího pozemku s rodinným domem je okolo zalesněná krajina. Na pozemku se nachází zděná garáž, zbytek pozemku je zarovnán, byly vykáceny původní staré stromy, takže je zde možnost bez větších terénních úprav zahájit stavbu rodinného domu či chaty. K dispozici je studna s pitnou vodou, na hranici pozemku je přípojka elektřiny, odpady mohou být řešeny domácí čističkou odpadních vod (na pozemku již stál rodinný dům o zastavěné ploše 87 m2 - nedávno byla provedena demolice a je zde tedy možnost výstavby dle vlastních představ.). Díky krásné přírodě okolo je pozemek vhodný pro zájemce upřednostňující klidné bydlení, přitom je zde dobrá dostupnost občanské vybavenosti (Kyjovice, Zátiší, Budišovice), dopravní spojení je dobré i směrem na Krásné Pole, Porubu, Vřesinu, Klimkovice.
Obec Budišovice se rozkládá na členité vrchovině Nízkého Jeseníku mezi městy Opavou a Ostravou, katastr obce má výměru 701 ha, z toho více než polovinu tvoří lesy. Vesnice s přilehlými polnostmi je jimi ze všech stran zcela uzavřena. Obec je v současnosti ve skupině nejrychleji rostoucích obcí kraje. Kromě příjemného bydlení patří mezi významné rekreační oblasti na Opavsku.
Doporučujeme jako pozemek k výstavbě víkendové chalupy nebo chaty.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 majitel RK Petr  Friedel
majitel RK Petr Friedel
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 majitel RK Petr  Friedel
majitel RK Petr Friedel
Telefon zobrazit telefon