Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vít Kaňa

16 921 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 23192
Plocha pozemku 1 408 m²
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
Datum vložení 16. července 2024
Plocha užitná 1 408 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Plocha celková 1 408 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme dvougenerační rodinný dům s velkou zahradou, garáží pro dvě auta a terasou v Brodku u Prostějova. Podlahová plocha domu je 260m2. Celková výměra pozemků činí 1408m2 a díky přístupu ze dvou stran nabízí možnost využití části zahrady jako stavebního místa. Řadový rodinný dům stojí v klidné ulici a přesto nedaleko centra obce. Nemovitost má dvě nadzemní podlaží(Viz půdorysy) a volné podkroví.

Za domem je oplocený dvůr a oplocená zahrada s částečně podsklepenou stavbou sloužící jako dílna, dřevník a další hospodářská stavení. Zahradu uzavírá dřevěný plot s branou na obecní cestu.

Dům je připojen na všechny inženýrské sítě vč. zásuvky na 400V a navíc má i vlastní studnu. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody pak elektrickým bojlerem. Střecha je sedlová, krov dřevěný.

Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto do jeho vyhotovení a doplnění uvádíme v souladu s legislativou energetickou třídu “G”.

Městys Brodek u Prostějova se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde přibližně 1 500 obyvatel. Hlavní výhodou je zde kombinace klidu a dostupnosti. Nájezd na dálnici D46 je od domu vzdálen cca 1min jízdy a na D1 pak cca 11min. Centrum okresního města Prostějov je vzdálené cca 10min jízdy a okresního města Vyškov 13min. Autobusová zastávka regionálních i dálkových linek je vzdálena asi 360m.

Při financování hypotečním úvěrem Vás můžeme doporučit ověřenému hypotečnímu poradci na nezávaznou konzultaci. V případě financování prodejem Vaši stávající nemovitosti, Vám můžeme nezávazně zpracovat posudek na aktuálně dosažitelnou cenu. Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat, rád Vás touto nemovitostí provedu. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejlepší nabídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vít Kaňa

Nemovitost nabízí

 Vít Kaňa
Vít Kaňa
Telefon zobrazit telefon