Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Olga Kučerová

16 921 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Datum vložení 1. července 2024
Plocha užitná 631 m²
Elektřina 230 V
Plocha celková 631 m²
ID nemovitosti 90
Plocha pozemku 631 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím, exkluzivní investiční příležitost pozemek poskytující absolutní klid a soukromí v krásném zeleném pásu na rozhraní mezi obcemi Přízřenice a horní Heršpice ve městě Brně. Na pozemek se bez problémů dostanete během pár minut jak z dálnice D1, tak z ulice Vídeňská.
Největší devízou pozemku je že se s ním v novém územním plánu počítá pro výstavbu nových rodinných domů, dále je to jeho poloha v centru zeleně, poté rozloha úctyhodných 613m2 plus podsklepená plně funkční chata o zastavěné ploše 18 m2 v chatě je k dispozici vše potřebné včetně kamen, které jistě na podzim oceníte. Na pozemek vede zpevněná komunikace a je zde zavedena elektřina. Pozemek má i vlastní vrt a kopanou studnu. Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy, záhony, trávník a skleník což přímo vybízí jej prozatím využívat k vlastní rekreaci, pěstovaní a zahradničení a do budoucna si již připravovat plány na svůj vysněný dům na perfektním místě. Pro případné prohlídky jsem Vám k dispozici a budu se těšit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Olga Kučerová
Olga Kučerová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Olga Kučerová
Olga Kučerová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti