Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Barbora Choulíková

16 921 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
ID nemovitosti 983
Plocha pozemku 1 143 m²
Elektřina 400 V
Datum vložení včera
Kanalizace Veřejná kanalizace
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz Vám exkluzivně nabízí k prodeji velmi atraktivní pozemek na žádaném místě a ve velmi klidné lokalitě Blovice, Plzeň - jih. Pozemek má obdélníkový tvar a disponuje vlastním přístupem, což zajišťuje bezproblémový příjezd a vysokou míru soukromí. Pozemek je o celkové výměře 1.143 m (na fotografiích označení and #34;A and #34;). Velikost pozemku 1.143 m poskytuje dostatek prostoru pro realizaci Vašich stavebních plánů, ať už uvažujete o stavbě rodinného domu nebo rekreačního objektu. Pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě rodinných domů venkovského či příměstského typu nebo objektů pro individuální rekreaci. Nabízí tak široké možnosti pro realizaci vlastního bydlení, ať už hledáte trvalý domov, či místo pro relaxaci a odpočinek. Pozemek je bez jakýchkoli zástav nebo právních břemen.

Na pozemku je již zavedena elektřina. Další sítě, jako voda, plyn a kanalizace, jsou snadno dostupné v blízkosti pozemku. Na pozemku neváznou žádná břemena. Pozemek zaručuje nádherný výhled do okolí a na město Blovice. Okolní pozemky jsou mimo zastavitelné území.

Lze přikoupit další plochu o výměře 3.681 m2 (na fotografiích označení and #34;B and #34;), přičemž se jedná o obytnou a rekreační zónu. V této ploše lze postavit max. 1-2
NP + P včetně.

Pozemek se nachází v okrajové části Blovic, mimo hlavní dopravní tahy, což zaručuje minimální hluk a klidné prostředí plné zeleně. Tato lokalita je ideální pro milovníky přírody, kteří si přejí žít v harmonii s okolním prostředím, a zároveň oceňují dobrou dostupnost do města. Blovice jsou menším, ale dobře vybaveným městem s veškerou občanskou vybaveností od úřadů, školky, školy, gymnázia, kulturního domu, základní umělecké školy, polikliniky a lékárny, pošty, banky, zastávky autobusu, vlaku, centra města až po možnosti sportovního vyžití.

Výhodou je také skvělá dopravní dostupnost, kdy se během pár minut dostanete do centra města Blovice, a zároveň jste v dobrém dosahu větších měst, jako je Plzeň. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k trvalému bydlení, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu městské infrastruktury. Může posloužit i jako skvělá investice pro stavbu rekreačního objektu, který umožní útěk z každodenního ruchu velkoměsta do oázy klidu.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky. Rádi vám zodpovíme veškeré otázky a ukážeme pozemek osobně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit