Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 950 000 Kč

  • 4 292 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kutzendörfer

42 197 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 918798
Plocha pozemku 2 318 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení včera
Kanalizace Veřejná kanalizace
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Realitní společnost ERA REALITY Brodan & Kutzendörfer nabízí k prodeji kompletně zasíťovaný stavební pozemek o rozloze 2318 m2 v klidné a okrajové části Berouna navazující na louky a lesy, které navazují na lokalitu směrem na obec Tetín.
V ceně pozemku, který sestává ze dvou (914/1 o výměře 1242m2 a 914/39 o výměře 1076m2) jsou kompletní inženýrské sítě (vodovodní, kanalizační, plynová přípojka, elektřina), na konci listopadu 2024 bude hotova i komunikace s chodníky a veřejné osvětlení, což Vám umožní pohodlné a rychlé zahájení výstavby.
Rádi Vám poskytneme informace z územního plánu města Berouna o podmínkách výstavby rodinných domů v této lokalitě (možná výstavba domu až s 3 bytovými jednotkami)
Kromě existence všech potřebných sítí, komunikace a osvětlení nabízí pozemek také výjimečné soukromí na konci neprůjezdné oblasti, což z něj činí ideální místo pro vytvoření Vašeho vysněného domova či pro Vaši investici.
Zajistíme pro Vás výhodné financování Vašeho záměru.
Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto pozemku a těším se na osobní setkání s vámi. Rád vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mne kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kutzendörfer
Michal Kutzendörfer
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kutzendörfer
Michal Kutzendörfer
Telefon zobrazit telefon