Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 800 000 Kč

  • 11 765 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Jakubíková

11 875 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 163
Plocha celková 238 m²
Elektřina 230 V
Parkování Garáž
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 238 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízím na prodej / nebo směnu za byt s doplatkem/ stavební pozemek o celkové výměře 238 m2. Na pozemku stojí velká garáž, skleník, zahradní domek na nářadí a betonový bazének.
Přednosti pozemku:
okamžité užívání, možnost výstavby RD / plánek k přestavbě garáže již připraven k dispozici u makléřky/, vydán souhlas s vodovodní a kanalizační přípojkou, smlouva o připojení na IS, velmi hezká lokalita v ulici Velenského. Příjezdová komunikace až k pozemku.
Bělá pod Bezdězem v okrese Mladá Boleslav, na okraji Středočeského kraje. Leží 11 km severozápadně od Mladé Boleslavi a 49 kilometrů severovýchodně od Prahy. Historické jádro města je od roku 1992 městskou památkovou zónou. Městem protéká regionálně významná říčka Bělá. V blízkosti obchody, pošta, lékař, lékárna, krásné koupaliště, kulturní dům / společenské akce/, služby - kosmetika, pedikúra, kadeřník, masáže, restaurace, kavárna, MŠ, ZŠ a velmi hezké náměstí, prostě veškerá OV. Výborné dopravní spojení autobus, vlak. Cesta autem na okraj Prahy zabere 45 minut. Městečko obklopuje nádherná příroda CHKO Kokořínsko-Máchův kraj tvořená rozlehlými lesy a skalními útvary. Krásné výhledy na hrad Bezděz. Velmi strategické a hezké místo na bydlení. Je zde možnost pozemek vyměnit za byt 3+1 v Mladé Boleslavi a okolí s doplatkem- více info u makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Jakubíková
Iveta Jakubíková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Jakubíková
Iveta Jakubíková
Telefon zobrazit telefon