Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

295 000 Kč

  • 30 Kč za m²
  • Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anette Stoszková

Základní informace

ID nemovitosti N00326
Plocha celková 9 886 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 9 886 m²
Vlastnictví státní, obecní, jiné

Popis nemovitosti

V obci Pustějov nabízíme soubor sedmi zemědělských pozemků o celkové výměře 9 886 m2. Obec Pustějov leží v severní části okresu Nový Jičín, ve vzdálenosti 4 km jihozápadně od města Studénky, Moravskoslezský kraj. Čtyři pozemky se nacházejí v podílovém spoluvlastnictví 1/2 o výměře 4 270 m2 z 8 540 m2 (zbývající část vlastní 1 spoluvlastník), u zbylých třech pozemků se jedná o celý podíl. Pozemky jsou dle katastru nemovitostí vedeny jako trvalé travní porosty, orná půda a ostatní plocha. Pustějov je i názvem katastrálního území.
Obec Pustějov leží v severní části okresu Nový Jičín, ve vzdálenosti 4 km jihozápadně od města Studénky, Moravskoslezský kraj. Pustějov spadá do Chraněné krajinné oblasti Poodří a na jejím katastru se nachází mnoho dosud nepoznaných zákoutí s výskytem různých zajímavých druhů živočichů a rostlinstva. Řeka Odra, která spadá do této lokality, svým korytem tvoří nejen hranici katastru obce, ale je pro ni typický přirozeně meandrující tok s romantickými zákoutími. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anette Stoszková
Anette Stoszková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anette Stoszková
Anette Stoszková
Telefon zobrazit telefon