Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • provize se nehradí
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Datum vložení před 19 hodinami
Plocha užitná 861 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 861 m²
ID nemovitosti 4
Plocha pozemku 861 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám nabídku koncového, pěkného, mírně svažitého pozemku, v okrajové, klidné rekreační lokalitě, u rybníka Steklý, která leží v západní části katastru obce Čechočovice. Parcela je územním plánem zařazena do ploch RI - rekreace individuální, je tedy určená k výstavbě staveb pro individuální celoroční rodinnou rekreaci s jedním nadzemním podlažím a podkrovím, přípustné jsou drobné stavby, např. bazén. Pozemek je součástí souboru čtyř parcel s uvedeným účelem využití, k prodeji jsou poslední dva.
Obdélníkový pozemek s orientačními rozměry stran 18x48 m, má koeficient zastavění, určující poměr nadzemní stavby a zpevněné plochy k celkové ploše pozemku je 0,3. Na straně příjezdu je pozemek orientovaný k jihozápadu a má přímý výhled do volné krajiny, v severní části má výhled do vzrostlé zeleně. Příjezd k pozemku je veden z hlavního dopravního tahu Třebíč-Telč po obecní asfaltové komunikaci, na kterou navazuje zpevněný pozemek v podílovém vl., určený pro dopravní obslužnost nabízeného pozemku i dalších 3 sousedních parcel. Součástí prodeje je tedy i ¼ podíl, tj. 54,5m2, na pozemku zajišťujícím dopravní obslužnost nabízené parcely. Celkem se tedy prodává 915,5m2. Město Třebíč je vzdálené 6,8km a je dosažitelné autem, nebo místní autobusovou dopravou z obce, případně i vlakem.
Z inženýrských sítí je dostupný cca 60 m od pozemku vzdálený dálkový vodovodní řad, který leží na obecním pozemku v severním sousedství. Možnost připojení na řad byla předběžně ověřena u provozovatele VAS. Elektřina od distributora E-ON je dostupná na hranici pozemku, zemní vedení NN je ukončené v přípojkové skříni s jističem 3x25A. Odpadní vody je nutné likvidovat na pozemku, buďto lokální ČOV s možností zpětného užitkového využití přečištěné vody, nebo jímkou na vyvážení.

Pro posouzení souladu využití 4 pozemků v ploše RI označené také jako plocha Z8b, jejíž součástí je i nabízená parcela a platného územního plánu, byla zpracována zastavovací studie čtyř rekreačních domků s obytným podkrovím o zastavěné ploše 100m2, zastřešených sedlovou střechou s výškou hřebene cca 8 m a s doplňkovou stavbou krytého stání pro osobní automobil o rozměru 6 x 3 m. Tento záměr byl v roce 2017 kladně posouzen Měú Třebíč, i Odborem rozvoje a územního plánování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. arch. Michaela Ondráčková
Ing. arch. Michaela Ondráčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. arch. Michaela Ondráčková
Ing. arch. Michaela Ondráčková
Telefon zobrazit telefon