Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Základní informace

ID nemovitosti 369242
Plocha užitná 1 928 m²
Datum vložení před 28 dny
Plocha celková 1 928 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek situovaný na adrese Ulice Studentská, Část obce Aš, Obec Aš, okres Cheb. Jedná se o pozemek typu ostatní, s celkovou plochou 1928m². Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro budování vlastního domu, rozšíření stávajícího podnikání či využití jako investiční příležitost.

Pozemek nabízí dostatek prostoru pro vaše plány a představy. S rozlohou 1928m² máte dostatek místa pro stavbu domu s prostornou zahradou, garáží či jinými doplňky podle vašich individuálních požadavků.

Poloha pozemku je výhodná z hlediska dostupnosti a vzdálenosti na blízký hraniční přechod. Nachází se v obci Aš, která je vyhledávanou lokalitou pro svou blízkost k přírodě a zároveň dostupností veškeré občanské vybavenosti. Okolí poskytuje možnosti pro aktivní trávení volného času, jako jsou procházky v přírodě, cyklistické výlety či sportovní aktivity.

Pozemek je vhodný pro jednotlivce nebo podnikatele hledající investiční příležitost. Díky své výhodné poloze a rozloze je tato nemovitost perspektivní a může sloužit různým účelům dle vašich potřeb.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vladimír Veselý
Vladimír Veselý
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vladimír Veselý
Vladimír Veselý
zobrazit telefon