Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

280 864 Kč

  • 67 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Vencová

Základní informace

ID nemovitosti 6908
Plocha pozemku 4 192 m²
Datum vložení před 8 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji dva zemědělské pozemky v katastrálním území Záryby, okres Praha-východ. Pozemky jsou zapsány na listu vlastnictví 647 a jedná se o parcelní čísla 468/1 a 835, přičemž celková výměra činí 4 192 m orné půdy. K prodeji jsou jako celek do 100% vlastnictví.

Tyto pozemky mají velmi výhodnou polohu v okrese Praha-východ, který je populární svou dobrou dostupností do hlavního města a rostoucím zájmem o zemědělské i investiční příležitosti. Orná půda v této lokalitě představuje stabilní investici s dlouhodobým potenciálem zhodnocení, a to jak pro zemědělskou činnost, tak pro investory hledající půdu v atraktivním regionu. Obec Záryby leží v úrodném Polabí.

Investice do zemědělské půdy v této oblasti je výbornou příležitostí pro ochranu a zhodnocení financí, zejména vzhledem k rostoucí poptávce po půdě v okolí Prahy.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Pozemky nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka, a cena je uvedena včetně provize. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Staňte se členem MojePole Plus a získávejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Pro nezávaznou poptávku využijte formulář dostupný na našich stránkách.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
Telefon zobrazit telefon