Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

770 724 Kč

  • 79 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Škrinárová

3 269 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6438
Plocha celková 9 756 m²
Plocha užitná 9 756 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 9 756 m²
Plocha zastavěná 9 756 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 9 756 m²

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost ke koupi zemědělské půdy. Pozemky leží v katastrálním území Chrást u Tišic v okrese Mělník, kraj Středočeský. Konkrétně jsou zapsány na listu vlastnictví 218 pod čísly parcel 123/13, 167/22 a 401/30.

Jejich společná výměra je 14 634 m2 a k prodeji je z toho 9 756 m2. Převážně se jedná o ornou půdu o výměře 9 687 m2 pouze 96 m2 je trvalý travní porost. Parcely leží v rozvíjející se oblasti v blízkosti dosud zastavěného území obce. Obec Tišice se rozkládá se asi jedenáct kilometrů jihovýchodně od Mělníka a tři kilometry severovýchodně od města Neratovice. Leží na pravém břehu Labe, 10 km od Mělníka při silnici Mělník Stará Boleslav.

S rostoucí populací a urbanizací se množství dostupné zemědělské půdy snižuje, což zvyšuje její hodnotu v dlouhodobém horizontu. Čím dříve investujete, tím pravděpodobněji zakoupíte půdu za nižší cenu předtím, než její hodnota stoupne.

Zajišťujeme vzorové smlouvy i související právní služby. MojePole.cz si zakládá na transparentním a profesionálním jednání. Za naše výsledky hovoří recenze od spokojených klientů.

V případě dotazů k pozemkům nebo zájmu o koupi kontaktujte přímo makléře, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny níže. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Škrinárová
Barbora Škrinárová
Telefon zobrazit telefon