Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Georgios Raftopulos

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Studna kopaná, Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 232 138 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 225752
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha obytná 1 290 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 4 dny
Plocha celková 2 721 m²
Plocha užitná 1 290 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej hodnotného oploceného pozemku, 229 417 m2 rozlehlé vinice. To vše nedaleko vodní nádrže Nové Mlýny, v úžasném prostředí Nové Vsi u Pohořelic a krajiny Pálava.

Parcela je nabízena jako nedílná součást spolu s atraktivním vinařským areálem, včetně technologií, techniky a veškerých skladových zásob vína. Plně vybavené vinařství se skladovací kapacitou 356 800 litrů, tvoří tři vzájemně propojené prostorné haly s praktickými přístřešky a komfortním nádvořím, užívané ke zpracování hroznů, výrobě, skladování a expedici vína. Zděné budovy poskytují jak impozantní provozní plochy, tak důležité zázemí, stylový bar a kompletně vybavené pokoje pro ubytování sezonních pracovníků. Další hala slouží ke garážování strojů a techniky do vinic např. traktory, kombajn, vlečky a další. Jedinečná příležitost získat na ploše 2 721 m2, soubor již vybudovaných, bezvadně udržovaných a plně funkčních lukrativních staveb.

Nabídka je včetně kompletního vybavení pro příjem a zpracování hroznů bílých i červených vín, nerezových tanků pro skladování vína za použití moderních technologií N2 a chlazení. Zásoba je cca 1800 hl uskladněných vín.

Areál s ohromným potenciálem je přístupný z obecní asfaltové komunikace a lze ho využít i pro jiné účely. Zavedeny jsou veškeré inženýrské sítě, elektřina, plyn, veřejný vodovod i vlastní studny a obecní kanalizace i vlastní jímky.

Místo patří k nejoblíbenějším destinacím v zemi, kde si můžete naplno užívat půvabné prostředí rekreační oblasti. Množství vinařských i cyklistických stezek láká k procházkám či projížďkám po úžasném okolí, oblíbených památkách a zajímavostech regionu. Možnost sportovního vyžití, turistiky, cyklistiky, plavání i rybaření. Obec pravidelně organizuje mnoho sportovních i kulturních projektů a může se pochlubit dobrou občanskou vybaveností. Stanice integrovaného dopravního systému JMK a dostupné rychlostní komunikace umožňují výborné dopravní spojení.

Podrobnější informace a možnost sjednání prohlídky u makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Georgios Raftopulos
Georgios Raftopulos
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Georgios Raftopulos
Georgios Raftopulos
Telefon zobrazit telefon