Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

194 256 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

Základní informace

ID nemovitosti 6826
Plocha pozemku 6 071 m²
Datum vložení před 3 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji podíl 3/4 na orných půdách o celkové výměře 6 070 m, zapsaných na LV 380 v katastrálním území Kaňovice u Luhačovic, okres Zlín.

Jedná se o následující parcely:

Parc. č. 960/112 výměra prodávaného podílu 4 295 m
Parc. č. 960/128 výměra prodávaného podílu 1 775 m
Celková výměra prodávaného podílu činí 6 070 m a jedná se výhradně o ornou půdu s bonitní hodnotou BPEJ 3,72 až 3,94 Kč/m, což svědčí o vysoké úrodnosti těchto pozemků. Lokalita Kaňovice u Luhačovic je známá svou kvalitní půdou a vhodným klimatem pro zemědělské využití, což dělá z těchto pozemků atraktivní nabídku jak pro aktivní zemědělce, tak pro investory.

Investice do zemědělské půdy v této lokalitě je výhodnou příležitostí k ochraně hodnoty financí a dlouhodobému zhodnocení. Zemědělská půda je omezený zdroj, který nelze vyrobit, a její hodnota s časem narůstá.

Pro více informací o této nabídce mě kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Nabídka je prezentována v zastoupení vlastníka a cena zahrnuje provizi. Pokud vás tato konkrétní nabídka nezaujala, připojte se k programu MojePole Plus a získejte další atraktivní nabídky zemědělských pozemků přímo do své e-mailové schránky. Vyplňte nezávaznou poptávku na našich stránkách.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon