Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

411 128 Kč

  • 34 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

Základní informace

ID nemovitosti 5241-2
Plocha celková 12 092 m²
Plocha užitná 12 092 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 12 092 m²
Plocha zastavěná 12 092 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 12 092 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízím ke koupi ornou půdu katastrálním území Jindřichov u Hranic v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Konkrétně se jedná o pozemky parc. č. 1738 a 2712 zapsané na LV 155.

Celková výměra parcel je 24 184 m2 a předmětem prodeje je pak na nich 12 092 m2. Vše je vedeno jako orná půda. Parcely spolu územně sousedí a leží hned u silnice.

Zhruba 12 km severně od Hranic se rozprostírá v táhlém údolí po obou stranách potoka Luha 3 kilometry dlouhá obec Jindřichov. Zástavbu tvoří selské statky s uzavřenými dvory. Do obce je možné se dostat autobusovou nebo automobilovou dopravou.

Vaše investice do této zemědělské půdy umožňuje zvýšit produkci a rozšířit rozsah pěstovaných plodin nebo chovu zvířat. Nabízí také příležitost pro diverzifikaci vašeho zemědělského podnikání. Zemědělská půda je tradičně považována za bezpečnou a stabilní investici. Je to dlouhodobé aktivum, které odolává ekonomickým výkyvům a poskytuje zajištění pro budoucí generace. Investovat do zemědělské půdy je investice do zeleného odvětví, které má významný dopad na životní prostředí a zároveň nabízí výborné zhodnocení vašeho kapitálu.

Nezmeškejte tuto časově omezenou možnost investovat do zemědělské půdy v této lokalitě. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte budovat svůj vlastní zemědělský ráj! Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon