Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 122 640 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Čermák

13 243 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6932
Plocha pozemku 65 055 m²
Datum vložení včera
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji několik parcel zapsaných na listu vlastnictví č. 7 v katastrálním území Čestín u Jankova, okres Benešov. Celková výměra těchto pozemků činí 65 055 m, přičemž se jedná o různé druhy půdy, což zajišťuje flexibilní možnosti využití pro zemědělce i investory.

Výměra prodávaného podílu zahrnuje:

Orná půda: 58 137 m
Ostatní plocha: 6 111 m
Trvalý travní porost: 807 m
Tato nabídka představuje výbornou příležitost pro ty, kteří chtějí rozšířit své zemědělské hospodářství nebo hledají investici s dlouhodobým zhodnocením. Zemědělská půda je stabilní a dlouhodobě výnosná investice, zejména s ohledem na omezené množství dostupné půdy. Hodnota zemědělské půdy s časem roste, ať už se jedná o ornou půdu, která je ideální pro pěstování plodin, nebo o trvalé travní porosty, které jsou vhodné pro pastvu nebo produkci sena.

Pozemky jsou vhodné jak pro aktivní zemědělské využití, tak i pro investory, kteří hledají možnost ochrany kapitálu před inflací a potenciál zhodnocení. S rostoucí poptávkou po zemědělské půdě a její stále se zmenšující dostupností jsou tyto pozemky skvělou příležitostí, jak zajistit dlouhodobý zisk.

Pro více informací o této nabídce mě kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Pozemek nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka. Pokud vás tato nabídka nezaujala, přidejte se k programu MojePole Plus a získejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Nezávaznou poptávku můžete vyplnit prostřednictvím našich stránek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Čermák
Josef Čermák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Čermák
Josef Čermák
Telefon zobrazit telefon