Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

732 936 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

3 108 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6875
Plocha pozemku 15 270 m²
Datum vložení před 3 hodinami
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji podíl 1/2 na parcelách č. 280/10 a 280/6, zapsaných na LV 178 v katastrálním území Lukohořany, obec Děčany, okres Litoměřice. Jedná se o ornou půdu o celkové výměře prodávaného podílu 15 270 m.

Litoměřicko je jednou z nejvýznamnějších zemědělských oblastí v Česku, a to díky svým bohatým půdám a příznivým klimatickým podmínkám. Obec Děčany, kde se pozemky nacházejí, leží v regionu známém svou dlouholetou zemědělskou tradicí, především v pěstování obilovin, řepky a dalších plodin. Blízkost k městům Litoměřice a Louny nabízí dobrou dopravní dostupnost, což umožňuje efektivní zemědělskou produkci a distribuci.

Tato nabídka je ideální jak pro zemědělce, kteří hledají kvalitní ornou půdu, tak pro investory, kteří mají zájem o dlouhodobou a stabilní investici. Zemědělská půda je omezeným zdrojem, jehož hodnota neustále roste, a tato lokalita poskytuje jedinečnou příležitost k nákupu půdy v úrodné oblasti.

Investice do zemědělské půdy nabízí stabilní a dlouhodobou hodnotu, ať už pro zemědělské využití, nebo jako ochrana hodnoty financí. Rostoucí poptávka po zemědělské půdě spolu s klesajícími dostupnými plochami přispívá k zvyšování její ceny, což z ní činí strategickou investici do budoucnosti.

Pro více informací o této nabídce mě neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Pozemky nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka, cena je uvedena včetně provize. Přidejte se k MojePole Plus a získejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Pro nezávaznou poptávku využijte formulář dostupný na našich stránkách.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon