Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

424 648 Kč

  • 56 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti 6835
Plocha pozemku 7 583 m²
Datum vložení před 4 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji soubor dvou zemědělských pozemků v obci Bohuňovice, katastrální území Moravská Loděnice, okres Olomouc. Obě parcely spolu sousedí a nacházejí se v úrodném povodí řeky Moravy, které je vyhlášené pro svou zemědělskou produktivitu. Všechny pozemky jsou ve výlučném vlastnictví (100% podíl).

Celková prodávaná výměra činí 7 583 m a jedná se o ornou půdu. Pozemky jsou zapsány na listu vlastnictví 493 pod čísly 599/7 a 599/33.

Půda má bonitu BPEJ 13,29 Kč/m, což představuje úrodnou zemědělskou půdu s vynikajícími podmínkami pro pěstování plodin. Pozemky se nacházejí v atraktivní lokalitě několik kilometrů od Olomouce, což zajišťuje výbornou dopravní dostupnost a potenciál pro využití v zemědělství i jako investice.

Investice do zemědělské půdy v této oblasti je výhodná pro dlouhodobé zhodnocení, ať už pro zemědělskou výrobu nebo jako stabilní investice. Úrodné povodí Moravy a strategická poloha blízko dvou významných měst činí z této nabídky skvělou příležitost.

Pro více informací o této nabídce mě prosím kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Pozemky nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka a zajistíme kompletní právní servis. Pokud vás tato nabídka nezaujala, přidejte se k programu MojePole Plus a získejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Nezávaznou poptávku můžete vyplnit prostřednictvím našich stránek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon