Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

466 980 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti 6767
Plocha celková 7 783 m²
Plocha užitná 7 783 m²
Datum vložení včera
Plocha pozemku 7 783 m²
Plocha zastavěná 7 783 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 7 783 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 7 783 m, který se nachází v okrese Rakovník, v katastrálním území Rakovník. Pozemek je veden jako trvalý travní porost a je zapsán na listu vlastnictví č. 2891. Jedná se o parcelu č. 2731/1, která je nabízena do výlučného vlastnictví.

Rakovník je tradiční zemědělská oblast s dlouhou historií pěstování plodin a chovu hospodářských zvířat. V okolí najdete kvalitní zemědělskou půdu, vhodnou pro různé formy využití. Oblast se těší dobré dostupnosti a má výbornou infrastrukturu, což zajišťuje snadný přístup na pozemky pro zemědělské stroje nebo zvířata. Blízkost města Rakovník navíc nabízí řadu služeb a obchodních příležitostí pro místní farmáře a zemědělce.

Investice do zemědělské půdy patří k jedněm z nejbezpečnějších a nejstabilnějších forem investování. Poptávka po kvalitní zemědělské půdě stále roste, ať už jde o její využití pro vlastní zemědělskou produkci, nebo jako dlouhodobé uložení kapitálu. Zemědělská půda si udržuje svou hodnotu i v obdobích ekonomické nejistoty a její cena má tendenci v dlouhodobém horizontu růst.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. V ceně je již zahrnuta provize a rádi zodpovíme všechny vaše dotazy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon