Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

273 812 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

Základní informace

ID nemovitosti 6931
Plocha pozemku 6 223 m²
Datum vložení včera
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji podíl 1/2 na dvou parcelách v katastrálním území Klíčov u Mrákova, okres Domažlice, zapsaných na listu vlastnictví č. 594. Celková výměra těchto parcel činí 12 446 m, přičemž prodávaný podíl tvoří 6 223 m.

Výměra prodávaného podílu zahrnuje:

Trvalý travní porost: 6 150 m
Lesní pozemek: 72 m
Pozemky jsou ideální pro ty, kteří hledají investici do stabilního zdroje s dlouhodobým zhodnocením. Trvalý travní porost poskytuje možnost pro zemědělské využití nebo pastvu. Lesní pozemek zase přináší příležitost pro lesnické hospodaření nebo obnovu přírodního prostředí.

Investice do zemědělské a lesní půdy je jedním z nejstabilnějších způsobů, jak dlouhodobě ochránit hodnotu financí. Zemědělská půda je omezený zdroj, jehož hodnota se neustále zvyšuje díky růstu poptávky a klesající dostupnosti. Tento typ investice nabízí nejen možnost přímého využití, ale také příležitost pro budoucí růst hodnoty.

Pro více informací o této nabídce mě kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Pozemek nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka. Pokud vás tato nabídka nezaujala, přidejte se k programu MojePole Plus a získejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Nezávaznou poptávku můžete vyplnit prostřednictvím našich stránek.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon