Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

344 390 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti 5220-2
Plocha celková 8 831 m²
Plocha užitná 8 831 m²
Datum vložení před 29 dny
Plocha pozemku 8 831 m²
Plocha zastavěná 8 831 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 8 831 m²

Popis nemovitosti

Nabízím ke koupi louku v katastrálním území Libišany v okrese Pardubice. Pozemek leží několik kilometrů jižně od Hradce Králové. Strategická poloha je klíčová pro zemědělce při odbytu produkce.

Konkrétně se jedná o parcelu číslo 1130 zapsanou na listu vlastnictví 166 v KÚ Libišany. Předmětem prodeje je 8 830 m2. Na katastru nemovitostí je vedena parcela jako trvalý travní porost. Zasazena je do většího zemědělského celku u silnice II/333 spojující města Přelouč, Lázně Bohdaneč a nepřímo také Hradec Králové.

Vlastnictví umožňuje rozšíření a diverzifikaci své vlastní produkce. Současně představuje nabídka bezpečnou investiční příležitost. Půda je dlouhodobé aktivum, které odolává ekonomickým výkyvům a poskytuje zajištění pro budoucí generace. Investovat do zemědělské půdy je investice do zeleného odvětví, které má významný dopad na životní prostředí a zároveň nabízí výborné zhodnocení vašeho kapitálu.

Obec Libišany leží 5 km jihozápadně od Hradce Králové na rozmezí dvou krajů královéhradeckého a pardubického. Východně od obce Libišany se nachází rašeliniště, kde se těží rašelina pro lázeňské zařízení v Lázních Bohdaneč. V okolí obce se nachází chráněné slatinné louky s rákosinami, na okraji obce směrem na Opatovice nad Labem je obecní rybník.

Pozemky jsou prodávány v zastoupení přímého majitele, neplatíte tak žádnou provizi navíc.

V případě dotazů k pozemkům nebo zájmu o koupi kontaktujte přímo makléře, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny níže. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit