Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

523 110 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Čermák

Základní informace

ID nemovitosti 5469-2
Plocha celková 11 130 m²
Plocha užitná 11 130 m²
Datum vložení před 29 dny
Plocha pozemku 11 130 m²
Plocha zastavěná 11 130 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 11 130 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji zemědělskou půdu v lukrativním katastrálním území Sedlčánky v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji.

Majitel nabízí své vlastnictví na pozemcích 205 a 206 zapsaných na listu vlastnictví 1706. Výměra k prodeji je 11 130 m2 a jedná se zcela o trvalý trvaní prost. Pozemky spolu sousedí a leží severně od obce Čelákovice v úrodné nížině řeky Labe. V oblasti je kvalita půdy vysoká a zde je BPEJ 11,57 Kč. Hospodaří se na nich v současné době jako na orné půdě.

Půda je komodita, která se nevyrábí a ubývá a proto její cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení. Investice je svou snadností a nízkou rizikovostí lákavá i pro méně zkušené investory.

Na pozemcích aktuálně hospodaří ZVO s.r.o., která má uzavřenou pachtovní smlouvu na dobu určitou a to do 1.10.2027.

Sedlčánky jsou vesnice, součást města Čelákovic. Město Čelákovice vybudované při levém břehu řeky Labe leží nedaleko hlavního města Prahy. Pro své krásy přírody prochází Čelákovicemi naučná stezka. Jde především o lesní a polní cesty a pěšiny. Informační panely upozorňují na přírodní zajímavosti i historické pozoruhodnosti.

Chcete-li získat více informací, obraťte se na našeho zkušeného makléře. Kontaktní údaje naleznete níže v inzerci. Rádi s vámi nabídku projdeme a zodpovíme dotazy. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Čermák
Josef Čermák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Čermák
Josef Čermák
Telefon zobrazit telefon