Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
PROBUS INVEST s.r.o.

Základní informace

ID nemovitosti 2153894923
Plocha pozemku 8 898 m²
Datum vložení před 7 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám představit prodej průmyslového / komerčního pozemku ve Znojmě při ulici Brněnská. Jde o pozemek o výměře 8.898 m2 s možností výstavby haly o velikosti 2.600 m2. Na pozemku je dnes nadzemní vedení vysokého napětí, na které je schválená přeložka a součástí kupní ceny je i provedení přeložky vedení do země při okraji pozemku tak, aby samotný pozemek byl minimálně zatížen viz přiložený zákres možné haly na pozemku. Pozemek je v lokalitě s dobrou dopravní dostupností jak do centra města tak do regionu. Nachází se v zavedené komerční zóně. Pro více informací mne prosím neváhejte kontaktovat.

I would like to present you the sale of prime industrial / commercial land in Znojmo close by Brněnská Street. It is a plot of land with an area of ​​8,898 sq.m. with the possibility of building a warehouse of 2,600 sq.m. There is an overhead high-voltage line leading via the land. The relocation is already approved and its movement into the ground of the land on the land boundaries is covered in the purchase price, see the attached layout of a possible warehouse on the plot. The land is in a location with good transport access to both the city center and the region, located in an established commercial zone. Do not hesitate to contact me for more information.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

PROBUS INVEST s.r.o.
PROBUS INVEST s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

PROBUS INVEST s.r.o.
PROBUS INVEST s.r.o.
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit