Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 2 878 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení předevčírem
Plocha zastavěná 879 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 10017821
Plocha pozemku 879 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek určený pro stavbu s úchvatným výhledem, situovaný v malebné obci Višnjan v chorvatské Istarské župě. Tento atraktivní pozemek o celkové rozloze 879 m2 poskytuje jedinečnou příležitost pro realizaci vašeho vysněného domova nebo investičního projektu.

Pozemek se nachází v tiché a klidné části obce s nádherným panoramatickým výhledem na okolní přírodu. Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale zároveň chtějí mít snadný přístup k místním službám a infrastruktuře. Višnjan je známý svými historickými památkami a blízkostí k řadě turistických atrakcí, což z něj činí velmi žádanou lokalitu.

Pozemek je k dispozici ihned a je vhodný pro stavbu objektu s osobním vlastnictvím, což znamená, že kupující bude mít plnou kontrolu nad využitím a budoucím rozvojem pozemku. Nabízený pozemek je veden pod kódem 101155-464 a je veden jako pozemek určený pro stavbu, což představuje skvělou investiční příležitost pro výstavbu jak obytných, tak komerčních objektů.

Celková cena pozemku je stanovena na 100 900 eur. Jedná se o veřejnou cenu, což znamená, že cena je konečná a nebude předmětem dalšího vyjednávání. Navíc, pozemek nenabízí balkon ani terasu, ale jeho přitažlivost vyrovnává ideální poloha a potenciál pro rozvoj.

Co se týče praktických aspektů, plot a základní infrastruktura jsou už na místě, což zjednoduší případnou výstavbu. Pozemek je rovněž přístupný pro různé využití dle územního plánu, včetně vodních ploch a přírodních oblastí, což dodává lokalitě zvláštní kouzlo.

Vzhledem k rostoucí poptávce po nemovitostech v této oblasti Chorvatska představuje tento pozemek vynikající příležitost pro ty, kteří hledají investici s potenciálem hodnotového růstu nebo si přejí postavit dům na klidném a krásném místě obklopeném přírodou.

Zařízení na pozemku odpovídá současným standardům, a nabízí tak skvělé podmínky pro realizaci moderního projektu. Co se týče dopravní dostupnosti, oblast je dobře obsluhována místními silnicemi, což umožňuje snadný přístup do nejbližších měst a obcí, zároveň je zde dostatek parkovacích míst díky parkovacím možnostem v areálu.

Využijte této jedinečné příležitosti k nákupu pozemku v atraktivním chorvatském regionu a investujte do své budoucnosti s potenciálem kontinuálního zhodnocení. Pro více informací neváhejte kontaktovat náš realitní tým, který vám rád poskytne veškeré potřebné detaily a pomůže s celým procesem koupě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti