Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 9812026
Plocha pozemku 1 m²

Popis nemovitosti

Připravte se objevit jedinečnou příležitost: nabízíme k prodeji pozemek ve vyhledávané oblasti Rogoznice, která se nachází v župě Šibensko-kninska, s poštovním směrovacím číslem 22203. Tento pozemek je ideálním místem pro stavbu, a to díky jeho vynikající poloze a krásným výhledům na přírodu a vodní plochy.

Pozemek má celkovou plochu 1 metr čtvereční, což je ideální pro realizaci individuálního stavebního projektu. Navíc, vzhledem k osobnímu vlastnictví, je pozemek ihned volný k předání novému majiteli. A to vše za velice přijatelnou cenu 130 euro.

Pokud jde o podmínky na pozemku, je zde již zavedena smíšená stavební materiálová infrastruktura a pozemek spadá do zóny s využitím podle územního plánování pro přírodu a vodní plochy, což zajišťuje, že vaše nová stavba bude respektovat přírodní charakter lokality. V těsné blízkosti pozemku se navíc nenachází žádné další stavby, což garantuje klid a soukromí pro budoucí vlastníky.

Lokalita Rogoznice je známá svou krásnou přírodou a nabízí perfektní prostředí pro odpočinek i aktivní život. Tento pozemek nabízí úchvatné výhledy a je velmi slunný, což z něj činí ideální místo pro váš nový domov nebo rekreační objekt. Rogoznica je také dobře dostupná, což zajišťuje snadné spojení s ostatními částmi země.

Detaily této nabídky jsou pečlivě zadokumentovány a pozemek je k dispozici pro okamžitý prodej, takže neváhejte. Pokud hledáte nádherné místo pro život nebo investici, tento pozemek by neměl uniknout vaší pozornosti. Vše je připraveno pro realizaci vašeho vysněného projektu v jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska.

Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto exkluzivního pozemku. Těšíme se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám, kde by mohlo být vaše nové ideální místo pro život.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti