Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 9775858
Plocha pozemku 1 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě nacházející se v malebném městě Marina v Splitsko-dalmatské župě, konkrétní lokalita s PSČ 21226. Toto exkluzivní místo disponuje osobním vlastnictvím a skýtá mnoho možností pro výstavbu vašeho snového domova, rekreačního objektu, nebo investičního projektu.

Pozemek o rozloze 1 m2 sje připraven k okamžitému využití, což je ideální pro ty, kteří chtějí ihned začít s realizací svých stavebních plánů bez zbytečného odkladu. Navzdory skromné velikosti pozemku lze zde díky dobrému plánování dosáhnout výjimečného využití prostoru. Cena pozemku je stanovena na 220 Eur, což představuje příležitost pro investici s potenciálem růstu hodnoty v této žádané oblasti.

Díky místnímu smíšenému stavebnímu materiálu může budoucí výstavba snadno reflektovat místní architektonický styl a současně zahrnout moderní prvek. I když pozemek nenabízí přímé parkovací možnosti ani dodatečné vybavení jako balkon nebo terasa, vzhledem k jeho lokalitě v blízkosti mnoha krásných dalmatských pláží a přístavu je tato nevýhoda minimalizována.

Marina je známá svou krásnou přírodou a blízkostí k Splitu, což z ní činí vyhledávanou lokalitu nejen pro trvalé bydlení, ale také pro prázdninové pobyty či turistické projekty. Součástí Mariny je rovněž rozvinutá infrastruktura, což zahrnuje dobré spojení s hlavními cestami a dostupnost potřebných služeb, což zvyšuje komfort obyvatel nebo návštěvníků.

Tento pozemek přináší řadu výhod, od jeho strategické polohy, přes okamžitou dostupnost, až po investiční potenciál. Je to ideální místo pro realizaci vašich snů nebo jako cenné aktivo ve vašem investičním portfoliu. Čeká zde na vás příležitost podílet se na vývoji jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska. Nezapomeňte, že pozemek je možné prohlédnout a jsme zde, abychom vám pomohli s jakýmkoli dotazem nebo s procesem nákupu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti