Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 9703944
Plocha pozemku 1 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 7. července 2024
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost - pozemek určený k výstavbě v malebném městě Vodice, nacházející se v kraji šibensko-kninská, s poštovním směrovacím číslem 22211. Pozemek s kódem 111194-55 a souřadnicemi pro realitní kanceláře 11119455 nabízí fantastické výhledy a je připraven k okamžitému převzetí novým majitelem.

Tento pozemek o rozloze 1 m2 se nachází na jihozápadní straně a je ideální pro ty, kteří hledají místo pro realizaci svého vysněného domova nebo investičního projektu. Konstrukční podmínky jsou ideálně připraveny pro zahájení stavby, a to díky smíšeným stavebním materiálům, které jsou již na pozemku dostupné. Elektrická přípojka je přivedena přímo na pozemek, což značně usnadní veškeré stavební práce.

Město Vodice je známé svým příjemným prostředím a krásnými výhledy, což činí tento pozemek ještě atraktivnějším. Pozemek je zaradený do ochranné zóny přírody, čímž je zajištěno, že okolní prostředí zůstane klidné a nedotčené. Díky veřejnému vodnímu zdroji na pozemku a jeho ideální orientaci na jih a západ je zde možné vytvořit domov, kde bude každý den příjemně osvětlen a plný pohody.

Pozemek je vlastněn osobně a je ideální pro ty, kdo hledají místo pro život v soukromí s snadným přístupem k moderním komfortům města Vodice. Ačkoliv pozemek nenabízí balkón ani terasu, jeho lokace a charakteristika přírodní rezervace poskytují dokonalé místo pro venkovní aktivity a relaxaci.

Nakonec, hrubou cenu pro tento pozemek stanovujeme na 280 EUR, což představuje vynikající investici do budoucnosti s obrovským potenciálem růstu hodnoty. Jestliže hledáte místo, kde můžete začít novou kapitolu svého života nebo investovat do nemovitostí s příslibem zisku, tento pozemek v Vodicích je pro vás ideální volbou.

Nezmeškejte tuto příležitost vlastnit kousek ráje v jednom z nejžádanějších středomořských destinací. Vaše budoucnost začíná právě zde, na tomto pozemku, který je připraven k realizaci vašich snů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti