Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 950 000 Kč

  • 378 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Bláha

127 017 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 79 158 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Plocha celková 79 158 m²
ID nemovitosti 397677
Plocha pozemku 79 158 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečný areál, který se nachází na pozemcích o rozloze 79 158 m², ideální pro chov a trénink parkurových koní.

Součástí areálu je částečně zrekonstruovaná budova bývalého kravína, která prošla modernizací. Budova je zateplená, má novou střechu, plastová okna a dveře. Část budovy je podsklepená. Pro správce je připraven byt 1+1 a pro hosty je k dispozici další samostatný pokoj. Objekt nabízí i klubovnu, sedlovnu, šatny pro klienty, přípravnu krmení a moderní sociální zázemí (2x WC, 2x sprchy). K vytápění slouží tepelné čerpadlo s podlahovým vytápěním.

Nad obytnou částí je projekt a stavební povolení pro byt 3+1 s terasou a dvěma pokoji pro hosty, kde již byla osazena nová okna a dveře. K dispozici jsou veškeré přípojky – voda, kanalizace, plynová přípojka na hranici pozemku a plynové vedení pro vaření.

V další části areálu se nachází stáj s 24 boxy pro koně, mycí box, prostorná půda nad stájí a další budovy a přístřešky sloužící jako skladovací prostory. Součástí areálu jsou také kvalitní výběhy pro koně a venkovní jezdecká jízdárna o rozměrech 60x40 m s drenážním povrchem, tlumícími rohožemi a bílým pískem s geotextilií, zavlažovaná systémem závlahy. Stejný povrch má i kruhovka pro lonžování koní.

K areálu také patří velký bazén (40x14,5 m) s bazénovou fólií, obklopený kamínkovým povrchem. K dispozici je vlastní studna s dostatkem vody. Dále je zde schválený projekt na výstavbu jezdecké haly se stavebním povolením.

Výborná dostupnost – příjezdová cesta je obecní a příměstský autobus z Prahy (381) zajišťuje snadnou dostupnost.

Tento areál nabízí skvělou příležitost pro milovníky koní a parkuru s veškerým zázemím pro profesionální provoz.

Pro více informací se na nás neváhejte obrátit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon