Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

44 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hladílek

186 602 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10247
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 2 446 m²
Plocha zastavěná 1 966 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 2 446 m²
Plocha užitná 2 446 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 10 759 m²
Plocha nebytová 2 446 m²

Popis nemovitosti

Hledáte jedinečnou příležitost? Ve výhradním zastoupení majitele Vám představuji k prodeji rozsáhlý areál v Třeboni, rozkládající se na ploše 10.759 m², přičemž zpevněné venkovní plochy jsou o výměře bezmála 8.800 m². Díky schválené územní studii se jedná o exkluzivní místo s širokými možnostmi využití, a to nejen pro výstavbu apartmánů, hotelu s vlastním pivovarem a restaurací, wellness s relaxačním provozem, eventové haly, ale také mnoho dalšího. Pokud Vás tyto první věty zaujaly, čtěte dále...

Dovolím si tvrdit, že v Třeboni budete složitě hledat takto rozsáhlý pozemek na prodej. A o to více, že se nachází jen 3 minuty jízdy na kole od Masarykova náměstí v Třeboni, na které se dostanete poklidnou procházkou kolem Zlaté stoky, po hrázi rybníka Svět, nebo Sádeckou / Novohradskou ulicí.

Současný stav: Areál Pilnice tvoří většinově podsklepená budova, která byla postupně doplněna o přístavby. Že se jedná o rozsáhlou stavbu dokazuje i výměra zastavěné plochy, která překračuje 1.900 m². V přízemí budovy nalezneme kancelář, zázemí pro kancelář, sklady, dílny a výrobněskladovací prostory. V prvním patře budovy jsou dílny se zázemím (toalety, koupelny, šatny). V naší fotogalerii naleznete fotografie i posledního podlaží, tedy velkorysého prostoru v podkroví. Ve zmíněném podkroví nalezneme strojovnu výtahu, jehož trasa vede ze suterénu (1. podzemního podlaží až do současných dílen, tedy 1. patra).

Máte abiciózní plány? Výborně. Tahle nemovitost totiž čeká na ambiciózní lidi s ještě ambicióznějšími plány.
Možnosti využití:
Schválená územní studie nabízí areálu skvělou budoucnost s širokou paletou možného využití. Tak například - apartmány, wellness s relaxačním provozem, pivovar, řemeslné dílny, kulturní náměstí... Je toho opravdu hodně. Další nesmírnou výhodou je zastavitelnost areálu až 50%. Byla vytvořena i hmotová studie, jejíž vizualizaci můžete vidět v naší fotogalerii.

Předmětem prodeje je 100% podíl ve společnosti s ručením omezeným, která vlastní uvedené nemovitosti. Bližší informace k vyžádání u makléře.

Zaujala Vás toto nabídka a máte zájem o bližší informace, nebo rovnou o prohlídku? V obou případech mě prosím kontaktujte prostřednictvím formuláře v dolní části inzerátu. Do 30 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. Pokud Vám e-mail nepřišel, podívejte se do nevyžádané pošty.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hladílek
Martin Hladílek
Telefon zobrazit telefon