Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jiří Mayrich, MBA

67 813 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Beton, Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 3182
Plocha pozemku 4 881 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha užitná 1 500 m²

Popis nemovitosti

Jedná se o prodej komerčního areálu s rodinným domem číslo popisné 6 v obci Hořešovičky, který se nachází 2km od nájezdu na rychlostní komunikaci R7.

Areál se skládá z podsklepeného rodinného domu o zastavěné ploše 270m2 po částečné rekonstrukci (nové rozvody topení v celém domě, nový plynový kotel, vnější plášť domu).

V suterénu domu je prostorné sociální zázemí pro několik osob a několik prostorných místností, včetně samostatného vstupu do 2.NP. Suterén není zasažen vlhkostí, vhodný je tedy ke skladování. Přízemí domu má dispozici 4+1 s několika dalšími technickými místnostmi, aktuálně se využívá jako kanceláře společnosti a je v původním stavu. Ve 2.NP se nachází prostorný byt dispozice 4+1 po celkové, nadstandardní rekonstrukci. Užitné plochy jednotlivých podlaží dalece přesahují 200m2.

V sousedství domu se nachází menší zahrádka o rozloze cca 150m2, ostatní plochy jsou zpevněné (asfalt). Celková výměra pozemku je 4881m2 a jeho parcelní číslo je st.1

Aktuálně je areál využíván k účelům autodopravce / servisu / autobazaru dodávkových vozidel, z přiložené katastrální mapy s orientačními výměrami jednotlivých staveb je patrné, že tyto dosahují výměr téměř 1300m2 při započítání pouze jednoho podlaží staveb, přičemž některé jsou dvoupodlažní (podkrovní prostory pro skladování materiálu s nižší hmotností). Prostory v levé části areálu o výměře cca 400m2 mají velmi vysoké stropy a jsou aktuálně zařízené k servisování větších vozidel, zároveň jsou i vytápěné kotlem na tuhá paliva. Zbývající prostory jsou jednopodlažní a jsou využívané jako garáže pro několik vozidel (dodávky, několik osobních automobilů). Skladovací prostory jsou po pravé straně areálu. Více informcí rádi poskytneme telefonicky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jiří Mayrich, MBA
Ing. Jiří Mayrich, MBA
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jiří Mayrich, MBA
Ing. Jiří Mayrich, MBA
Telefon zobrazit telefon