Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
PROBUS INVEST s.r.o.

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 5 000 m²
ID nemovitosti 2153895844
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 11 000 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení Klienta si Vám dovoluji představit unikátní příležitost prodeje průmyslové a skladové haly do Vašeho vlastnictví. Lokalita území Brno jih Ledce je skvěle dopravně dostupná z exitu 16 dálnice D52, která spojuje Brno s Vídní. Bez nutnosti průjezdu rezidenční zástavbou je pozemek napojen na dálniční síť. Hala o velikosti 23.590 m2 je umístěna na pozemku o velikosti 44.648 m2. Výstavba haly je naplánována na polovinu roku 2025 a plánuje se dodání na klíč dle požadavků budoucího vlastníka. V případě zájmu je možné rozdělit halu na polovinu popřípadě na čtvrtiny. Tedy o objekt se mohou zajímat i případní zájemci o 5.000 m2 haly nebo 10.000 m2 haly. Takový prodej může proběhnout za předpokladu zajištění zájemců o celý objekt do výměry 23.590 m2. Neváhejte mne kontaktovat pro více informací nebo pro osobní prezentaci tohoto unikátního projektu.

Based on the exclusive instruction from the Client, I would like to present to you this unique investment opportunity, tha sale of the industrial warehouse into your potential ownership. The location of Brno South Ledce is excellently accessible from exit 16 of the D52 highway, which connects Brno with Vienna. The land is connected to the highway network without a passing the residential development. The warehouse with a size of 23,590 sq.m. is situated on a plot of land with a size of 44,648 sq.m. Construction of the warehouse is planned for the middle of 2025 and a turn-key delivery is planned according to the requirements of the future owner. In case of the interest, it is possible to divide the building into halves or quarters. Thus, potentially interested parties for a 5,000 sq.m. or a 10,000 sq.m. warehouse may also be interested in the building. Such a sale can take place in case of collection of interested parties for the whole warehouse of ​​23,590 m2. Do not hesitate to contact me for more information or for a personal presentation of this unique project.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

PROBUS INVEST s.r.o.
PROBUS INVEST s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

PROBUS INVEST s.r.o.
PROBUS INVEST s.r.o.
Telefon zobrazit telefon