Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena zahrnuje provizi RK a právní servis
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. František Kocourek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

66 159 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 411 m²
ID nemovitosti 6795
Plocha pozemku 773 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 773 m²

Popis nemovitosti

Exklusivně nabízíme k prodeji objekt bytového domu s nebytovými prostory na ulici Komenského a Hradební v Prostějově, vhodný zejména jako investice. Jedná se o objekt tvořený dvěma budovami, které jsou v části stavebně, funkčně a provozně propojené. Nemovitost má spoustu výhod, a to především umístění objektu v centru města Prostějova s kompletní občanskou vybaveností vč. úřadů.
Nemovitost nabízí široké využití, stavebními úpravami lze v objektu realizovat např. atypické kanceláře, showroom, nadstandardní bytové jednotky k užívání vlastními zaměstnanci či k pronájmu (v této lokalitě je poptávka po pronájmu bytů značně vysoká). Na pozemku přístupném z ulice Komenského je možnost vybudování parkovacích ploch.
Budova (z ulice Komenského) je řadová krajní, zděna, nepodsklepená, půdorysného tvaru L se třemi nadzemními podlažími, zastřešená soustavou sedlových a plochých střech. Dispoziční členění budovy na ul. Komenského je následující: I. NP (prostory bývalé diskotéky, kuchyň, sociální zařízení, sklady), II. NP (BJ 4+1), III. NP (BJ 4+1). Prostory bývalé diskotéky byly v minulosti zmodernizovány a to i včetně sociálního zařízení, dále je zde bývalá kuchyň, kde byla rekonstrukce započata, ale nebyla dokončena. Budova (z ulice Hradební) je řadová krajní, zděná, podsklepená, se dvěma nadzemními podlažími, zastřešená plochou střechou. Dispoziční členění budovy je následující: zvýšené I. NP (průjezd budovou, chodba a kanceláře), II. NP (BJ 2+1 v nedokončené rekonstrukci), I. PP (podsklepení je členěno na dvě části, větší část je přístupna přímo z průjezdu budovy Hradební, zde jsou běžné sklepní prostory a technická místnost s 2x plynovým kotlem pro obě budovy. Menší část podsklepení je přístupna po schodišti z prostorů bývalé diskotéky budovy na ul. Komenského.
Pokud Vás naše nabídka zaujala, doporučujeme kontaktovat makléře pro další bližší informace, případně pro sjednání prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. František Kocourek
Mgr. František Kocourek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. František Kocourek
Mgr. František Kocourek
Telefon zobrazit telefon