Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Pavla Břicháčková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 14 hodinami
Plocha obytná 800 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Vlastní ČOV, Žumpa, septik
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 800 m²
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 400590
Plocha pozemku 900 m²
Plocha zastavěná 700 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout výjimečnou nemovitost s velkým potenciálem a mnoha možnostmi využití. Stavba se nachází v obci Obora v okrese Blansko, odkud máte centrum Brna na dosah za necelých 35 minut. Nemovitost se skládá z několik staveb o užitné ploše více než 900 m2, které vytváří uzavřený areál a patří k němu pozemky o celkové rozloze 3.801 m2. Majitelé celý areál od roku 2003 průběžně rekonstruovali a vytvořili z něj místo pro odpočinek a relaxaci.

Hlavní budova s výměrou více než 400 m2 je využita jako rodinný dům, kde v přízemí jsou 4 pokoje, tři koupelny a kuchyň s kachlovými kamny. V patře se pak nachází dalších 5 pokojů, jedna koupelna a samostatná toaleta. Dále zde najdeme zimní skleník se vstupem na terasu a také průchod do vedlejší budovy, kde jsou další dvě místnosti, které byly využívány jako učebny. Do této části se jde dostat i samostatně po vnějším schodišti a lze ji tak užívat bez nutnosti průchodu domem. V přízemí pod touto vedlejší budovou je vjezd na pozemek, kde lze zaparkovat dva automobily a dále pak místnost přístupná z venku, která je koncipována jako keramická dílna a je plně vybavena.

Další částí nemovitosti je vedlejší stavba, kterou v přízemí tvoří pokoj a dílna a v patře pak majiteli vybudovaný zimní skleník s vlastním přístupem z venku. Poslední částí je rekonstruovaná stodola, kde v přízemí nalezneme kuchyni, jídelnu, vanu s toaletou a dále pak další zimní zahradu, kde je umístěna sauna, malý bazének a samostatná toaleta. V patře jsou potom další dva pokoje. V druhé části bývalé stodoly se nechází pokoj s vyvýšeným patrem pro uskladnění věcí nebo i na spaní.

Ve stodole je vybudován průchod do zastřešeného otevřeného prostoru, kde je technická místnost a dílna a dále pak průchod na rozlehlou zahradu, která má čistou výměru cca 2.300 m2. Zahrada je velmi udržovaná, nachází se v ní několik jezírek a mnoho ovocných stromů, keřů a i vzácných dřevin, stejně tak jako na zbytku pozemku (Araucaria, Ginkgo biloba, Wolemie). Všechny stromy a keře jsou nově vysázení a mají stáří od 3 do 20 let.

V uzavřeném dvoře je umístěn krytý bazén, a dále pak pompejská pec a pec pro pečení chleba, na kterých se nachází zdobení v podobě mozaiky. Další mozaiky najdeme na různých místech domu a i v koupelnách, což dodává celému areálu středomořský nádech.

Dům je napojen na veřejný vodovod, ale jsou v něm dvě studny, které jsou využívány pro zalévání zahrady. Elektřina, voda i odpady jsou v domě nové, hlavní stavba je napojena na ČOV, ostatní stavby mají septik. Vytápění je řešeno kamny, krby a případně el. přímotopy.

Vzhledem k velké užitné ploše a koncepci má nemovitost má obrovský potenciál pro využití, např. jako penzion, jako školící středisko, komunitní centrum apod.

Srdečně Vás zvu na prohlídku, protože tuto nemovitost je potřeba nejen vidět na vlastní oči, ale hlavně i zažít.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Pavla Břicháčková
Mgr. Pavla Břicháčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Pavla Břicháčková
Mgr. Pavla Břicháčková
Telefon zobrazit telefon