Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Kopecká

33 504 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 241220
Plocha užitná 173 m²
Datum vložení před 4 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Obchodní prostory v atraktivní lokalitě – skvělá příležitost pro podnikání

Nabízíme k prodeji nebytovou jednotku o celkové ploše 173 m2, nacházející se ve vyhledávané čtvrti Libeň, východně od centra Prahy. Tento prostor, který prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2016, se skládá z obchodní části o velikosti 86 m2 a sklepních prostor o ploše 87 m2. Prostor má vlastní vstup z ulice, což z něj činí ideální místo pro komerční využití.

Obchodní část se nachází v 1. nadzemním podlaží a disponuje vysokými stropy (3,4 m), které dodávají místnosti vzdušnost a prostor pro kreativní využití. V současné době je zde zavedený obchod s outdoorovým vybavením, ale v minulosti prostor sloužil jako bar a herna virtuální reality. V zázemí se nachází dostatek místa a jsou zde tři oddělené toalety. Z prostoru lze dále projít do společných prostor bytového domu.

K jednotce náleží také čtyři sklepní místnosti v suterénu o celkové ploše 87 m2, které jsou připraveny k rekonstrukci. Tento prostor je ideální pro skladování zboží nebo jiné využití dle potřeb nového majitele. Součástí nemovitosti je i dvorek ve vnitrobloku, který je sdílen s ostatními rezidenty domu.

Lokalita Libeň nabízí výbornou dopravní dostupnost – v blízkosti jsou stanice metra Českomoravská a Palmovka, spolu i s tramvajovými zastávkami Balabenka a Divadlo Gong. Jednou z dalších výhod je i vlaková zastávka Praha-Vysočany. V okolí dále naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně nákupních center, škol, školek a zdravotnických zařízení. Milovníci kultury a sportu ocení blízkost O2 Arény, parku Podviní a dalších volnočasových aktivit v docházkové vzdálenosti.

Tento prostor je skvělou investicí pro podnikatele, kteří hledají moderní prostory s historickým nádechem v dynamicky se rozvíjející lokalitě. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Kopecká
Jana Kopecká
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Kopecká
Jana Kopecká
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti