Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

D

Méně úsporná

  • volejte makléři
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
SATPO klientské centrum

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
ID nemovitosti POL_A1.103
Plocha užitná 104 m²
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní komerční jednotku, která se nachází v prestižní lokalitě královských Vinohrad. Jednotka je součástí projektu Rezidence PO7SKÁ, který spojuje kouzlo historie s prémiovým standardem moderního bydlení.

Prostorný komerční prostor s výlohou a přímým vstupem z ulice Čerchovská má otevřenou dispozici, toaletu a zázemí s přípravou pro kuchyňský kout. Jednotka nabízí širokou škálu možností využití: obchod s nepotravinovým zbožím, služby, kancelář, showroom a při převzetí bude kompletně dokončená a připravená k provozu či pronájmu. Plánované dokončení je 3Q 2025.

Lokalitu a výhody Královských Vinohrad není třeba představovat. Poloha nové Rezidence PO7SKÁ je unikátní svou dostupností ve všech ohledech. V pěší dostupnosti se nachází několik známých parků, školy, školky, obchody, restaurace, metro a vše, co pro kvalitní a bezstarostný život potřebujete. Vítejte v Rezidenci PO7SKÁ.

Vybírat můžete celkem z 31 bytových jednotek, 2 ubytovacích jednotek a 3 menších komerčních prostor vhodných pro širokou škálu využití. V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Náš profesionální obchodní tým je připravený Vám tento unikátní projekt osobně představit a pomoci Vám s výběrem Vašeho nového domova nebo vhodné investice.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 SATPO klientské centrum
SATPO klientské centrum
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 SATPO klientské centrum
SATPO klientské centrum
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti