Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 500 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hais

19 084 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 42 m²
Patro 9.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 919363
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 49 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 639 m²
Plocha zastavěná 639 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro svou kancelář, ateliér nebo ordinaci? Pak jste zde možná našli to pravé. Tento nádherně prosvětlený prostor může splnit Vaše očekávání – nejen díky dvěma místnostem, z nichž jedna může sloužit jako pracovní a druhá jako místo k odpočinku, ale i díky rozlehlé lodžii s výhledem na západ slunce. Představte si ten okamžik, kdy po náročném dni sedíte na lodžii a sledujete, jak slunce pomalu mizí za obzorem. V zázemí budete mít vlastní kuchyňský kout, koupelnu a toaletu. Tento nebytový prostor může představovat i vhodnou investici.

Dům se nachází v klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností, ať už preferujete jízdu autem nebo městskou hromadnou dopravu – stanice autobusu je vzdálena pouhých 120 metrů od domu (8 minut jízdy na metro A Skalka, 18 minut na metro C - Kačerov), a je pečlivě spravovaný společenstvím vlastníků, které do něho průběžně investuje. V poslední době byly instalovány kalorimetry s dálkovým odečtem či vstupní dveře s otevíráním na čip.

V okolí najdete vše, co potřebujete pro každodenní život – supermarkety, restaurace, lékaře, základní školy, mateřskou školku i poštu.

Když Vám po práci zbyde trocha volného času můžete si zajít zasportovat do blízkého sportovního areálu Hamr – Záběhlice (tenis, badminton, squash, stolní tenis, beach volleybal, fitness centrum). Jen pár minut od domu se nachází lesopark Hostivař, kde naleznete jedinečné možnosti vyžití. Součástí parku jsou například přírodní koupaliště Hostivařská přehrada (lodičky, šlapadla, paddleboard, trampolína, beach volleybal, vodní skluzavka), bike a trail park nebo Keltská vyhlídka s překrásným pohledem na vodní nádrž.

Za kulturním vyžitím můžete vyrazit do nedalekého přírodního areálu Toulcův Dvůr, kde je pořádána řada kulturních a společenských akci. Součástí tohoto areálu je i farma s domácími zvířátky.

Neváhejte a podívejte se na přiložené fotografie.

Těšíme se na setkání s Vámi při prohlídce!



Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hais
Martin Hais
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hais
Martin Hais
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti