Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 650 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Veronika Trmatová

15 479 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení 3. července 2024
Plocha užitná 120 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Rozestavěný
Plocha zastavěná 83 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 00299-1
Plocha pozemku 1 222 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízím k prodeji hrubou stavbu velmi prostorného nízkoenergetického rodinného domu, která se nachází na okraji obce Světlík. Tuto hrubou stavbu lze stavebně dokončit na dva apartmány.

Dvoupodlažní dům obdélníkového půdorysu o celkové dispozici 6+1 lze rozdělit na dvě samostatné jednotky: 1. NP 2+1, 2. NP 3+1. Každá jednotka může mít svůj vlastní vstup a být na sobě nezávislé. V obou podlažích mohou být kuchyně a každé podlaží má svou vlastní koupelnu a WC.

Při stavbě byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů. Půdorys domu je 8,15 x 10,15 m. Svislé obvodové konstrukce jsou provedeny z pórobetonových zdících tvárnic YTONG UNIVERZAL PD 250 (599 x 249 x 250) na lepícím tmelu. Vnitřní nosné příčky jsou z pórobetonových tvárnic YTONG STATIK 200 (599 × 200 × 249) na lepící tmel a nenosné příčky z pórobetonových tvárnic YTONG KLASIK 100 (599 × 249 × 100) na lepicí tmel. Stropy nad 1. NP jsou provedeny v systému MIAKO. Přístup do podkroví je zajištěn prostřednictvím železného lomeného schodiště. Sedlová střecha je dvouplášťová s pojistnou hydroizolací mezi krokvemi a kontralatěmi a větranou vzduchovou mezerou nad pojistnou hydroizolací. Sklon střechy je 40 °.

Přípojky inženýrských sítí (elektro, vodovodní přípojka, splašková a dešťová kanalizace) jsou v dosahu. Z obecní komunikace vede k domu zpevněná štěrková cesta pro těžkou techniku.

Zastavěná plocha domu je 83 m2, užitná plocha 120 m2, obytná plocha 91 m2. Celková plocha pozemku je 1.222 m2.

Po dokončení bude dům splňovat požadavky kvalitního bydlení včetně energetických úspor. Klasifikační třída energetické náročnosti budovy je A – mimořádně úsporná.

Tento pozemek s hrubou stavbou je ideální pro budoucí ubytování v klidné obci v blízkosti Lipna.

Obec Světlík se nachází 9 km od vodní nádrže Lipno a městyse Frymburk, Český Krumlov je vzdálený 14 km. Obec leží v nadmořské výšce 798 m.n.m. a průměrný věk obyvatelstva je 37 let. V obci je pošta, praktický a dětský lékař, dvě restaurace a kostel sv. Jakuba. V blízkosti obce se nacházejí rašeliniště a Křížová hora. Několik desítek kroků od domu je obecní studánka.

Pro podrobnější informace a nahlédnutí do kompletní projektové dokumentace s platným stavebním povolením mne neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Trmatová
Mgr. Veronika Trmatová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Trmatová
Mgr. Veronika Trmatová
Telefon zobrazit telefon