Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 995 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena zahrnuje právní služby i odměnu RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Rebenda

55 111 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 280 m²
Plocha zastavěná 168 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 919530
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 280 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 400 m²
Plocha nebytová 123 m²

Popis nemovitosti

___Nabízíme vám zajímavou příležitost ke koupi zaběhlého, obzvláště u cyklistů oblíbeného penzionu v turisticky hojně navštěvované lokalitě Sedlec u Mikulova. Penzion disponuje dvěma prostornými apartmány, z nichž jeden je v přízemí a nabízí tak bezbariérový přístup s vlastním vchodem bez překážek. Apartmán má dispozici 3+kk a je plně vybavený včetně moderní kuchyně s myčkou, troubou, varnou deskou, lednicí a rychlovarnou konvicí. Samozřejmostí je koupelna a WC. Hned vedle apartmánu je k dispozici vyvýšená venkovní terasa s posezením a možností grilování.

___Velkorysý podkrovní apartmán rovněž s vlastním vchodem a dispozicí 3+kk, navíc s rozlohou přes 100 m2 v ničem ve vybavenosti nezaostává a naleznete zde vše potřebné pro svůj klid a pohodlí. Příjemným benefitem jsou zde krbová kamna, dvě samostatné šatny a spíž.

___V prostorných chodbách naleznete několik stojanů pro bezpečnou úschovu kol a ve sníženém mezipatře další 3 samostatné WC. Zde je k dispozici také vinný sklep a technická místnost s kondenzačním plynovým kotlem pro případný dohřev vody. Za domem je prozatím ne zcela využitá zahrada, kde pouze její část je využívána jako terasa pro podkrovní apartmán. Nabízí se tak dobudování např. pergoly s bazénem, inspirativní vizualizaci uvádíme ve fotogalerii.

___Byť má penzion vysoké hodnocení od hostů na bookingu (9,7), na stavbu ale netřeba pohlížet jen jako na penzion, neboť je ideální pro ty, kteří hledají buď nemovitost k bydlení s možností podnikání, nebo dvougenerační bydlení.

___Celý dům je vybaven systémem centrálního vysávání a je energeticky soběstačný, díky FTV s 5kW lithiovou baterií. K příjemnému žití v horkých letních dnech je vybaven klimatizací. Je napojen na vodovodní řad, kanalizaci, elektřinu i plyn. Pro parkování min. čtyř automobilů je vyhrazeno místo před domem.

___Sedlec je ideálním místem pro ty, kdo hledají klid a pohodu venkovského prostředí. Nabízí široké možnosti relaxace i aktivního odpočinku a je skvělým výchozím bodem pro cyklovýlety po krásném Lednicko-valtickém areálu.

___Tak ať už chcete podnikat v turistickém ruchu, nebo bydlet v blízkosti Pálavy, neváhejte mě kontaktovat, zde je obojí možné. Těším se na setkání při prohlídkách.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Rebenda
Miroslav Rebenda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Rebenda
Miroslav Rebenda
Telefon zobrazit telefon