Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dagmar Beránková

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 700 m²
ID nemovitosti 373078
Plocha celková 519 m²
Plocha zastavěná 519 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 519 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní penzion v obci Přední Výtoň, okres Český Krumlov. Tento stylový patrový objekt po rekonstrukci je vyroben z cihlového materiálu a nabízí 3 podlaží, které poskytují dostatek prostoru pro pohodlné ubytování hostů. Celková zastavěná plocha činí 519 m² a užitná plocha dosahuje 700 m², což znamená, že penzion zaručuje dostatek prostoru jak pro hosty, tak pro provozování penzionu.

Penzion je plně vybaven a nachází se na pozemku o rozloze 519 m². Jeho vybavení zahrnuje všechny potřebné prvky pro pohodlný a příjemný pobyt hostů. Vybavení penzionu zahrnuje restauraci s plně vybavenou kuchyní, která je ideální pro přípravu chutných jídel a pořádání různých akcí. K dispozici je také bar, kde si hosté mohou vychutnat osvěžující nápoje a příjemnou atmosféru. Penzion také disponuje recepcí, která zajišťuje pohodlné a bezproblémové ubytování hostů. Dále zde najdeme dvě úklidové místnosti a pokoj pro zaměstnance, což usnadňuje správu penzionu a udržování čistoty. K dispozici jsou dva velké sklepy.

Celkově penzion nabízí 5 pokojů, z nichž dva jsou momentálně v dokončovací fázi. Každý pokoj je vybaven vlastním sprchovým koutem a toaletou, přičemž dva z nich disponují také vanou. Tyto moderně zařízené pokoje jsou příjemným a útulným místem pro odpočinek a relaxaci hostů. Kromě toho je zde také byt o rozloze 100m² s dispozicí 4 + kk, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Tento byt nabízí pohodlné ubytování a soukromí, může být využíván pro hosty, kteří preferují delší pobyt nebo větší soukromí.

Penzion je situován v malebné lokalitě, která nabízí nádherný výhled do okolní přírody. Hosté se mohou těšit na klid a relaxaci v příjemném prostředí. K dispozici jsou také dvě terasy, které jsou ideální pro odpočinek a grilování. Hosté si zde mohou vychutnat příjemné chvíle venku a využít krásného počasí.

Celková plocha pozemků k penzionu činí 26 035 m². To otevírá možnosti nejen pro rodinnou rekreaci, ale i pro komerční využití. Penzion je ideální pro provozování ubytovacího zařízení a může být výhodnou investicí pro potenciálního kupce.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás a rádi vám ukážeme tuto skvělou nemovitost a všechny její výhody, které nabízí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dagmar Beránková
Dagmar Beránková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dagmar Beránková
Dagmar Beránková
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit