Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 400 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Mynář

82 274 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti 84
Plocha celková 320 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 320 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Plyn
Vytápění podrobnosti Plyn, Podlahové vytápění
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 226 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k prodeji luxusní dům se dvěma nadstandardními apartmány v srdci jižních Čech v obci Kaliště u Lípí.

Tato výjimečná nemovitost představuje skvělou investiční příležitost pro krátkodobé pronájmy. Svým elegantním designem a luxusním zpracováním osloví i ty nejnáročnější klienty hledající komfortní ubytování v překrásné lokalitě. Apartmány jsou kompletně vybavené a okamžitě připravené k provozování, bez nutnosti jakýchkoliv úprav. Jedná se o novostavbu, dům byl dokončen a zkolaudován v roce 2024.

Horní apartmán (3+kk, 84 m²): Tento apartmán vyniká svou prostorností a sofistikovaným designem. Hosté ocení otevřený obývací prostor s krbem na dřevo a moderně zařízenou kuchyní, který je ideální pro společné chvíle. 2 luxusní ložnice lze využít pro ubytování více hostů. Pro chvíle odpočinku je k dispozici kouzelné venkovní posezení pod zastřešenou terasou (36 m2), kde mohou návštěvníci relaxovat a vychutnávat si poklidnou atmosféru.

Přízemní apartmán (2+kk, 84 m²): Nabízí světlé a vzdušné prostory s důrazem na detail. Prostorný obývací pokoj s plynovým krbem, který dodá kouzelnou atmosféru, je propojený s plně vybavenou kuchyní a vede přímo na soukromou terasu (22 m2) se zahradou, což vytváří ideální místo pro relaxaci. Ložnice poskytuje hostům maximální komfort a pocit soukromí.

Při stavbě domu byly použity velmi kvalitní materiály, což je v každém koutě domu vidět, i opravdoví fajnšmekři jistě ocení. Celý dům je napojen na Jabltron systém, lze ovládat nejen zabezpečovací systém, venkovní osvětlení, odemykání, zamykání a další.

Kaliště u Lípí je malebná obec jen pár minut od Českých Budějovic, což z ní činí ideální základnu pro turisty, kteří chtějí objevovat krásy jižních Čech. Přes obec vede cyklostezka do historických Holašovic, které jsou zapsány na seznamu UNESCO. Okolí nabízí nespočet příležitostí k turistice, cyklistice a objevování přírody.

Tato nemovitost představuje mimořádnou investiční příležitost díky vysoké poptávce po kvalitním ubytování v turisticky atraktivní lokalitě. S luxusními apartmány plně vybavenými k okamžitému provozování můžete ihned začít generovat příjem z krátkodobých pronájmů. Zarezervujte si prohlídku ještě dnes a objevte jedinečnost tohoto místa!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Mynář
Martin Mynář
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Mynář
Martin Mynář
Telefon zobrazit telefon