Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • Lze financovat hypotečním úvěrem a možností převzetí výhodné úrokové sazby, včetně provize a právní
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Bajar

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha pozemku 1 m²
Patro 1.
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 117 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 920583
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 176 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní byt 5+kk o podlahové ploše 117 m2 v jedné z nejvyhledávanějších brněnských lokalit, Sadová, konkrétně na adrese Kumpoštova 1. Tento moderní byt v novostavbě z roku 2023 splňuje veškeré požadavky náročných klientů a nabízí nejen vysoký komfort, ale také prémiové provedení a nadčasový design.

Dispozice 5+kk je v této lokalitě ale i v celém Brně ojedinělá, s možností snadné přeměny na prostornější 4+kk, čímž lze vytvořit velkorysý obývací prostor spojený s kuchyní a jídelnou s vstupem na terasu V současné dispozici byt disponuje čtyřmi neprůchozími pokoji, ideálními pro rodinu s domácí kanceláří a pracovnou nebo jako soukromé ložnice. K dispozici jsou dvě toalety, z nichž jedna je umístěna v koupelně, která je vybavena vanou i sprchovým koutem a podlahovým vytápěním.

Součástí bytu je rozsáhlá terasa o velikosti 54 m2 a balkon o ploše 5 m2, ze kterých si můžete užívat dechberoucí panoramatické výhledy na celé Brno, včetně ikonických dominant Špilberk a Petrov. Západy slunce, které zde můžete pozorovat, přidávají bytu jedinečnou atmosféru, kterou si každý den zamilujete.

Byt je vybaven vestavěným nábytkem na míru laděn do bílé barvy a dekoru dřeva, který dokonale ladí s vybranými materiály a moderním designem celého bytu. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči vyšší řady značky Bosch. Všechna okna jsou opatřena venkovními žaluziemi, které nejen přidávají na estetice, ale zajišťují i maximální soukromí a tepelnou izolaci. Vinylové podlahy v dekoru dřeva podtrhují eleganci interiéru, zatímco dveře s magnetickými zámky a zapuštěným kováním dotvářejí celkový luxusní dojem. Moderní technologie jako dálkový telefon s kamerou pro pohodlné otevírání dveří zvyšují bezpečnost i komfort bydlení.

Tento byt je ideální volbou ty, kteří hledají výjimečné bydlení s vysokým standardem v jedné z nejprestižnějších lokalit Brna. Dvě parkovací místa – jedno v garáži a druhé před vchodem – poskytují pohodlí i pro vícečlenné rodiny nebo návštěvy.

Sadová je atraktivní lokalita pro ty, kdo preferují klidné bydlení s rychlou dostupností do centra města. Okolí nabízí vynikající občanskou vybavenost, od obchodů, restaurací a kaváren až po školy a přírodní parky, které jsou ideální pro rodinné vycházky nebo sportovní aktivity. Byt na Kumpoštově ulici představuje unikátní kombinaci luxusu, komfortu a nádherného prostředí, který ocení ti, kdo si zakládají na vysoké kvalitě bydlení.

Pokud hledáte nový domov, který vám nabídne dostatek prostoru, úžasné výhledy a nadstandardní provedení, neváhejte a přijďte se přesvědčit o výjimečnosti tohoto bytu, proto mi neváhejte napsat nebo zavolat.

Budu se těšit na osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Bajar
Josef Bajar
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Bajar
Josef Bajar
Telefon zobrazit telefon