Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

23 490 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lubomír Milek

99 620 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 164 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 164 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 10308
Plocha pozemku 1 000 m²
Plocha zastavěná 199 m²

Popis nemovitosti

Moderní nízkoenergetický rodinný dům o dispozici 5kk s terasou, garáží a nádhernou zahradou se nachází v klidné ulici obce Bořanovice, Líbeznice.
Interiér je vzdušný, moderní a splňuje všechny požadavky na moderní bydlení. Dům má dvě podlaží, ale hlavní obytné místnosti jsou umístěny v přízemí.
V přízemí domu se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, ložnice, dva pokoje, dvě koupelny, dvě WC, technická místnost s místem pro pračku a sušičku a úžasný, hlavní obytný prostor. Tato část domu se skládá z obývací a jídelní části a samozřejmostí je prostorný kuchyňský kout, který pro milovníky vaření poskytne maximální prostor a vybavení.
Dominantou tohoto prostoru je velké okno, přes které se vchází na terasu a schodiště do patra, které jakoby levitovalo.
V patře domu je vybudovaný ateliér o výměře +100m2. Tato část domu může sloužit k odpočinku, studiu a trávení volného času nebo stejně tak poslouží pro ubytování hostů. Jednoduchými nenosnými příčkami se dají vytvořit další pokoje. Protože jsou do 1. patra zavedeny veškeré rozvody, může zde být také koupelna.
Na dům navazuje venkovní terasa, která láká k vychutnání ranní kávy nebo odpočinku po náročném dni. Pokud jste milovníci zahradničení, tak hned vedle terasy se prostor zvýšených záhonů s bylinkami.
Pro zaparkování auta nebo uložení věcí, kol, sekačky slouží garáž, která navazuje na dům plus 3 další parkovací místa jsou na pozemku před garáží. K pohodlnému vjezdu slouží elektrická pojezdová brána.
Technickou část domu zajišťuje : tepelné čerpadlo TOSHIBA- přitápění + klimatizace /1.patro+ateliér/, podlahové vodní topení, plynový kotel GEMINOX, předokenní hliníkové žaluzie, příprava na fotovoltaiku, automatické zavlažování, Wifi.
Obec Bořanovice - Líbeznice je výborně dostupná autem, autobusem a navazuje na Pražskou integrovanou dopravu. Do obce dojíždí příměstský autobus, který má dojezd 15 min. na stanici metra Ládví . V obci se nachází dvě MŠ a ZŠ s akreditací Erasmus, ZUŠ, poliklinika, veterinární ordinace, pošta, bankomat, sportovní areál. Najdete tu i pekárnu, restauraci Statek, Pizzerii, Steak house Red Door, Tesco Expres, JIP- velkoobchod potravin, večerku. Kolem jsou vybudovány cyklostezky a pořádá se zde plno kulturních a sportovních akcí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lubomír Milek
Lubomír Milek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lubomír Milek
Lubomír Milek
Telefon zobrazit telefon