Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 298 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Lukeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

13 987 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 94 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 909675
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 738 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 23 dny
Plocha obytná 87 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji velký slunný byt o dispozici 5+1 s balkónem a celkovou výměrou 94 m2, který se nachází ve 3. NP ze 4, v zateplaném panelovém domě (bez výtahu) v klidné části obce Rudník.

Byt je vhodný pro velkou rodinu, která hledá prostor a blízkost přírody. V docházkové vzdálenosti (do 300 m) je Základní a mateřská školka. Rudník se nachází v turistické oblasti Krkonoš, v jejímž okolí lze navštívit Hadí stezku, Krakonošův ranec, jezdeckou trasu Vítězná-Albeřice, Baldův Svět v Mladých Bukách či Stezku korunami stromů v Jánských Lázních. Výhodou je také snadná dostupnost do horských středisek – Janské Lázně, Mladé Buky či Vrchlabí, což ocení milovníci jak zimních tak letních sportů. Dominantou obce je zámek Rudník, který svou architekturou připomíná zámek Hluboká. Vzdálenost Rudníku od Trutnova je cca 15 km, od Vrchlabí 13 km, od Hostinného 5 km.

Bytový dům je osamoceně stojící na vyvýšeném místě s kouzelným výhledem na část obce pod ním na jedné straně, na druhé straně s výhledem do zeleně. Byt je v původním udržovaném stavu. Za vstupními dveřmi do bytu je prostorná předsíň (8,7 m2), ze které se vchází do koupelny s vanou (2,6 m2) a samostatné toalety (1 m2), dále do 5 pokojů a kuchyně (12 m2, 16 m2, 8 m2, 8 m2, 19 m2 + 12 m2). Vstup na balkón (3 m2) je z největšího pokoje na jihozápadní straně. K bytu náleží sklepní kóje (4,5 m2). Jádro je původní umakartové, podlahová krytina je PVC. Okna jsou nová plastová a směrují na jihozápad a severovýchod.
Vytápění i ohřev vody zajišťuje ústřední plynový kotel pro celý dům. Dům je napojen na kanalizaci, vodu a elektřinu. Budova je dostatečně zateplena, ale vzhledem k tomu, že Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doložen, uvádíme třídu G – Mimořádně nehospodárná. Příjezdová komunikace je asfaltová, celoročně udržovaná, parkování je k dispozici před domem (nevyhrazené).

Byt je možné po osazení zánovní kuchyňské linky užívat v původním stavu nebo celkovou rekonstrukcí upravit na moderní bydlení dle vlastních představ.

Celkové náklady na provoz bytu jsou cca 4.500,- Kč (fond oprav + zálohy na služby).

V případě zájmu o více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat makléře nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Lukeš
Jiří Lukeš
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Lukeš
Jiří Lukeš
Telefon zobrazit telefon