Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 999 999 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

33 928 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 867587
Plocha pozemku 1 112 m²
Datum vložení včera
Plocha užitná 325 m²

Popis nemovitosti

Prodej RD, který má přízemí a 2 patra (lze využívat jako 3 byty) v lokalitě s dobrou dostupností a vybaveností. Tento dům se nachází v budově smíšeného typu (přízemí cihla a dvě patra jako Okál z roku 1992/93) a disponuje celkovou plochou 325 m2, plus půda k uskladnění. K domu patří pozemek o velikosti 1112 m2. Parkování je možné v garáži (vrata Hormann) a dále u domu jsou 2 další parkovací stání, jedno z nich je zastřešené.

Přízemí - samostatný byt ve zděném provedení (nyní krásný apartmán 3+kk, který slouží ke krátkodobému pronájmu a generuje pravidelný příjem, např. pro splácení hypotéky) o výměře 52 m2, který má 2 ložnice, pokoj s jídelnou a menší kuchyňkou, samostatné WC, samostatná koupena se sprchou a chodba. Apartmán prošel celkovou rekonstrukcí v letech 2023/2024 a je v době sezóny plně obsazený hosty. V přízemí je dále garáž, sklep, technická místnost (rekuperační plynový kotel), chodba a zádveří.

1. patro - byt 5+k (cca 120 m2): obývací pokoj se vstupem na terasu, pracovna, koupelna s WC a vanou, 1x jídelna, 1x samostatné WC, 2 ložnice, kuchyň a chodba se vstupem na balkón.

2. patro - byt 3+kk (cca 85 m2): obývací pokoj s kuchyňským koutem a místem pro jídelní stůl, 2x ložnice, 1x samostatní WC, 1x koupelna s vanou, vstup na půdu.

Zahrada je částečně okrasná a je zde několik ovocných stromů i keřů. Na zahradě je sklep, který má 3 místnosti a je spojený se skleníkem. Součástí je také krb k posezení.

V celém domě jsou nová plastová okna. Střecha domu je zateplená. RD a zahrada jsou zapsány na LV č. 937, katastr Pozlovice. Na RD nejsou žádné závazky (např. hypotéka) a dům je k nastěhování ihned .

Dům nabízí částečnou vybavenost (zejména vestavěné skříně, kuchyň a pod dohodě i vybavení domu a bytu k přízemí, který se nyní využívá pro krátkodobé pronájmy), energetický štítek G. K dispozici je také balkón o ploše 4 m2 a terasa o rozloze 16 m2. K domu náleží také sklep o velikosti 20 m2.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorný dům s dostatkem venkovního prostoru a možností parkování. Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte prostřednictvím zprávy.

Nabízím Vám jedinečnou příležitost vlastnit tento pěkný dům, který se stane Vaší oázou klidu a místem, kde se budete cítit jako na dovolené nebo v lázních. Buďte první, kdo si tento krásný dům koupí a zažijte pohodlný život plný pohody a klidu.

RD je v klidné lázeňské oblasti i v neprůjezdné ulici, nabízí velmi pěkné ubytování, možnost navázat na stávající podnikání (pronájem apartmánu v přízemí),popř. rozšíření podnikání podle priorit nového majitele.

Fotografie uvnitř domu jsou jen z přízemí, fotografie z ostatních pater, zahrady, sklepa a nákresy pater budou dodány v nejbližších dnech.

Realitní makléři, nemáme zájem o Vaše služby s tím, že výjimkou jsou případní Vaši klienti na prohlídku s tím, že si v těchto případech ošetřete sami Vaše exkluzívní zastoupení s klienty. Nemáme zájem na smluvním vztahu s realitními makléři . Děkuji vám za pochopení. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/867587-nabidka-prodej-domu-ludkovicka-pozlovice

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon