Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • dohodou, Info u realitního specialisty, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 65199
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 280 m²

Popis nemovitosti

Toužíte po bydlení v srdci Opavy, ale zároveň si přejete komfort, jaký poskytuje rodinný dům na okraji města? To, co se zdá nemožné, je realitou. Tento byt musíte nejen vidět, ale i zažít na vlastní kůži. Pojďme si jej však zatím přiblížit alespoň takto.
Jedná se o mezonetový byt umístněný v horních patrech domu se třemi vlastníky. Jeho rozloha 280 m2 nabízí nejen dispozici 8+1 se třemi koupelnami, ale především velkorysý prostor v každé místnosti. Spodní patro je koncipováno jako samostatná bytová jednotka, zatímco horní patro se čtyřmi pokoji, společenskou místností a koupelnou zajišťuje naprosté soukromí pro větší rodinu nebo hosty. Celé horní patro rovněž můžete využívat např. k podnikání. Pracovna mezi obývacím pokojem a ložnicí však prozatím plně postačovala. Současně to sloužilo jako herna pro děti. Byt je dokonale odhlučněn a tepelně izolován, maximální pohodlí v létě zaručuje klimatizace. Z bytu máte nádherný výhled na celou Opavu a při dobré viditelnosti až na Praděd. Najdete zde množství vestavných skříní a úložných prostor, vše prakticky vkusně zařízeno s použitím vysoce kvalitních materiálů.
Byt je možné koupit s vybavením, jaké vidíte na fotografiích. K dispozici je samozřejmě sklep, garáž a společná zahrada. Nově budou zbudovaná parkovací místa až pro 3 automobily, které jsou určeny pro tento byt. Toto vše se nachází na uzavřeném pozemku s elektrickou bránou pro vjezd.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon