Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

435 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

47 776 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F14277
Stav nemovitosti Rozestavěný
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 9 dny
Plocha celková 94 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 94 m²

Popis nemovitosti

Na prodej je nový apartmán s bazénem v malebné Privlace, vzdálený pouhých 65 metrů od moře a pláže.
Tento moderní apartmán se nachází v přízemí budovy a nabízí komfortní a prostorné bydlení s krásným venkovním prostorem.

Tento moderní apartmán o užitné ploše 94,04 m² se nachází v přízemí budovy a zahrnuje krásnou zahradu s wellness bazénem o velikosti 23,46 m².
Dispozice apartmánu zahrnuje vstupní chodbu, WC, hlavní chodbu, tři ložnice, dvě koupelny, kuchyni, spíž, jídelnu, obývací pokoj a terasu. K apartmánu náleží také dvě vlastní venkovní parkovací místa. Celková užitná plocha apartmánu včetně všech přilehlých prostor činí 126 m².

Celkově se v budově nachází pět bytových jednotek. Stavba je realizována s použitím betonových zdí a fasáda je opatřena termoizolací o tloušťce 10 cm z pěnového polystyrenu. Podlahy jsou pokryty dlažbou, okna jsou hliníková s trojitým zasklením a pro zvýšení pohodlí a bezpečnosti jsou vybavena kluznými a otočnými žaluziemi. Apartmán je vybaven čtyřmi klimatizačními jednotkami (v obývacím pokoji a v každé ložnici) a k dispozici je také krb.
Pro bezpečnost jsou instalována protipožární a proti vloupání vstupní dveře.


Privlaka je malebné rybářské a turistické městečko, vzdálené pouze 15 minut jízdy od města Zadar. Nachází se na rozlehlém písečném poloostrově mezi historickým městem Nin a ostrovem Vir. Město je obklopeno čistým mořem a dlouhými, mělkými písečnými zátokami, které jsou ideální pro relaxaci a odpočinek. Privlaka nabízí všechny potřebné služby pro pohodlný a kvalitní život, včetně obchodů, restaurací, pošty a zdravotní péče. Pro milovníky sportu a rekreace, kteří se chtějí věnovat plachtění nebo surfování, je zde mnoho možností. Tento region je ideální pro klidný a relaxační rodinný odpočinek ve středomořském stylu.

Pokud hledáte nemovitost v oblasti Privlake a máte specifické požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme široký výběr nemovitostí, které mohou odpovídat vašim přáním a potřebám. Naši odborníci vám rádi pomohou najít ideální bydlení nebo investiční příležitost v této krásné lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon