Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 200 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Provozní náklady: 8.500,-/měs. služby, voda, fond oprav, 2.300,-/měs. plyn, 2.200,-/měs. elektřina
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Lípa

64 462 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 164 m²
Patro 4.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 24
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 164 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 164 m²
Plocha zastavěná 334 m²

Popis nemovitosti

Bydlení v Dejvicích bylo, je a vždy bude o stylu, atmosféře a takovém tom specifickém duchu této městské části. A když pokukujete po mezonetovém podkrovním bytě v Koulově ulici, je jasné, že právě tohoto ducha hledáte. Tady ho rozhodně najdete, tak se s ním pojďte trochu blíž seznámit.

Namasírujte si nožky, protože než se před vámi otevře byt samotný, čeká vás překonání pěti podlaží po schodech, výtah zde totiž není.

Hned jak projdete vstupními dveřmi, tak se ocitnete uprostřed Art de Vivre. Lehký, vzdušný, ale přitom tak plný života. Bytu vévodí dřevo, které najdete na podlahách, v přiznaných sloupech, dřevěné jsou dveře se zárubněmi a samozřejmě se sem bude i nejvíc hodit váš dřevěný nábytek. Současní majitelé ducha tohoto bytu pochopili a rozvinuli, takže se jimi můžete inspirovat, případně vtisknout tomuto prostoru zcela vlastní otisk.

Ve spodní části dvoupatrového bytu najdete prostorný obývací pokoj s navazující kuchyní. Ta je plně vybavená moderními spotřebiči a svým stylem zcela respektuje náladu bytu. Kulinářská kouzla, která zde předvedete, budou zaručeně ještě o stupínek lepší a chutnější, než by tomu bylo kdekoliv jinde.

V bytě najdete celkem tři ložnice – jedna z nich je ve spodní části, dvě nahoře. Jsou příjemně velké, vzdušné a světlé, díky střešním oknům věčně zalité sluncem.

Vedle ložnic samotných je tu také menší galerie nad schody, krásné místo na knihovnu, kde si v její širší části můžete sednout do křesla a s šálkem kávy nebo skleničkou Beaujolais si přečíst pořádně osahanou knížku z antikvariátu. Nebo si tam dáte svou sbírku vinylů a gramec s pořádnou troubou?

V bytě najdete několik nenápadných dvířek, která když otevřete, odhalí vám další nečekané prostory. V obou patrech jsou zašité komory, kam můžete schovat spoustu sezónních nebo zřídka používaných věcí.

V koupelně najdete velkou pohodlnou vanu a ani tady nechybí krásné dřevěné prvky.

O ohřev vody i vytápění se stará plynový kotel, který ovládáte pomocí chytrého termostatu Nest a pokud by vám bylo až příliš velké teplo, ve všech ložnicích najdete klimatizace.

Byt má celkovou plochu 163,8 m2 a každý centimetr z něj budete milovat.

Pokud hledáte bydlení v této oblasti, tak moc dobře víte proč. Dejvice jsou zasvěcené umění, plné pouličních kaváren a samozřejmě je také velkou měrou definuje přítomnost vysokých škol a Národní technické knihovny, do které to máte co by kamenem dohodil. Přímo přes ulici najdete Dejvické divadlo a to už je jen sladká třešnička na tomhle skvostném dortu.

Prostor je samozřejmě kolaudovaný jako plnohodnotný byt a můžete na něj čerpat libovolnou hypotéku či jakýkoliv alternativní způsob financování, se kterým vám rádi pomůžeme.

Vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte mi, protože tenhle byt chcete vidět a zažít!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Lípa
Martin Lípa
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Lípa
Martin Lípa
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti