Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 150 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

76 973 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 819
Stav nemovitosti Rozestavěný
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 hodinami
Plocha užitná 134 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie, Terasa
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Tato moderní vila o třech bytových jednotkách se nachází v žádané lokalitě Pitkovic na jihovýchodním okraji Prahy. Pitkovice jsou vyhledávané pro svou kombinaci bydlení v zeleni a výbornou dostupností do centra Prahy. Oblast je skvěle napojena na pražskou integrovanou dopravu, s rychlým přístupem na dálnici D1 a Pražský okruh. Lokalita je tvořena vilami a rodinnými domy, což přispívá ke komornímu rázu prostředí. K tomu je velkým přínosem i bohatá vybavenost: školy, služby, k nákupům slouží OC Spektrum Průhonice , relaxační komplex Aquapalace Praha, SPA a fitness. Okolí nabízí také krásné procházky a to zejména přírodní park Botič – Milíčov, jehož součástí je také údolí Pitkovického potoka. Dále kulturní památka Průhonický park a přírodní památka Obora Uhříněves.

Prostorný mezonetový byt s terasou a lodžií, nabízí ideální kombinaci komfortu a moderních technologií. V přízemí se nachází vstup do bytu, který začíná uzavřeným zádveřím s místem pro šatní skříň. Po pravé straně je místnost s toaletou. Dále pokračuje vstup posuvnými dveřmi do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato místnost je srdcem domu a nabízí krásně prosvětlený prostor s výstupem na zahradu s terasou, ideální pro grilování a venkovní relaxaci. Součástí venkovní plochy je také zahradní domek. Vedle kuchyně je pod schodištěm elegantně schovaná komora. Schodištěm se projde do druhého podlaží, kde se z hlavní chodby vchází do tří pokojů, šatny a koupelny s technickou místností. Z jednoho pokoje je přímý výstup ven do lodžie. Další z pokojů je řešený jako luxusní vícepodlažní prostor vhodný pro hlavní ložnici. Ze spodní úrovně s odpočinkovou a šatní částí vede samostatné schodiště do podkrovní části s místem pro spánek a velkou koupelnou. Na stavbu domu byly použity materiály a technologie nejvyšší kvality. Celý objekt je panelová masivní dřevostavba s dřevo-betonovými stropy. Okna jsou plastová, izolační s trojskly a střešní okna jsou s elektrickým ovládáním. Součástí oken jsou také předokenní žaluzie. Byt má podlahové vytápění a zároveň je možné podlahou místnosti vychladit. Součástí bytu je také klimatizace a větrání řízené s rekuperací. Třída energetické náročnosti pro tento objekt je mimořádně úsporná-A.

https://jmp.sh/bdgZzEsi

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. arch. Diana Holpuchová
Ing. arch. Diana Holpuchová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. arch. Diana Holpuchová
Ing. arch. Diana Holpuchová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti