Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
City Home klientské centrum

54 666 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti SOK_A3.2
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 132 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi prostorný byt o velikosti 132,2 m2 a velkorysé dispozici 4+kk, nacházející se na pomezí Karlína a Libně. Dům disponuje komorním prostředím (v domě je pouze 10 bytových jednotek) a vlastní zahradou, která je k dispozici všem jeho obyvatelům.

Byt má prostornou vstupní halu, ze které je přístup do všech místností v domě včetně koupelny, komory a kuchyně. Okna dvou pokojů ústí do ulice Sokolovská a další dva pokoje nabízejí výhled do klidné zahrady za domem. Orientace oken je na severozápad a jihovýchod.

Byt je nabízen v dobrém stavu a nevyžaduje nutnou rekonstrukci, budoucí majitelé si jej však mohu přizpůsobit svému vkusu a představám, neboť součástí jeho zařízení je pouze sanita a kuchyňská linka.

K bytové jednotce náleží sklepní kóje do výlučného užívání o velikosti 7,0 m2.

Libeň je propojena s ostatními částmi Prahy prostřednictvím husté sítě tramvajových linek a stanic metra Invalidovna a Palmovka (linka B), které jsou v dosahu pěší chůze.

Parkování je možné na ulici před domem v rámci rezidentních zón nebo placených
hodin. V přízemí objektu se nachází komerční prostor, který může sloužit jako místo pro podnikání či služby pro obyvatele domu. Za domem najdete udržovanou zahradu, která je místem pro relaxaci a odpočinek. Nemovitost se nachází v památkově chráněném území, což přidává na její prestiži a historické hodnotě. Dům disponuje výtahem.

Společné prostory domu jsou v udržovaném stavu a plánují se další investice, které zvýší komfort a estetiku celého objektu. Investice zahrnují například repliky dveří, nátěry zábradlí a madel, zapuštění kabelů ve stěnách, výměnu schránek, opravu sklepních kójí a revitalizaci zahrady.

S případným financováním nákupu bytu Vám rádi a bezplatně pomůžeme prostřednictvím našich specialistů na otázky financování koupě nemovitosti. Součástí naší nabídky je také pomoc s dokončením bytu za účasti odborníků na interiérový design.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 City Home klientské centrum
City Home klientské centrum
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 City Home klientské centrum
City Home klientské centrum
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti