Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Kříženecký

58 101 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 10355
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 130 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 9 hodinami
Plocha pozemku 96 m²
Plocha zastavěná 97 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 97 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji cihlový byt 4+kk s terasou, sklepem a garážovým stáním. Podlahová plocha bytu je 93,9m2 + sklep, 2,8 m2 a terasa 33,2m2. Byt se nachází v Laudonově ulici, obce Praha 10 - Štěrboholy, je obklopen rodinnými domy a zahradami. Jedna se o klidnou a příjemnou lokalitu, nedaleko Europarku Štěrboholy ( cca 5 min pěšky).
Je situovaný v posledním 3. nadzemním podlaží cihlového domu, s výtahem.
Při vstupu do bytu vcházíme do prostorné předsíně, ze které jsou samostatné vstupy do všech místností. Po levé straně je vstup do dvou ložnic a na pravé straně je vstup do ložnice a obývacího pokoje. Dále, u vstupu do bytu se nachází komora s přípravou na pračku, naproti hlavním dveřím je vstup do koupelny s vanou a se sprchovým koutem, vedle koupelny je i samostatné WC.
Obývací pokoj s kuchyňským koutem a jedna z ložnic jsou orientovány na jihozápad a mají samostatný vstup na venkovní terasu. Zbývající dvě ložnice jsou orientovány východně. Výhodou obývacího pokoje je vyšší strop, tak spolu se vstupem na terasu působí přirozeně otevřeným dojmem.
Byt má plovoucí podlahy, v bukovém dekoru, stejně tak i dveře. V předsíni, v koupelně, komoře a na WC je dlažba. Rozvody pro internet a televizi jsou v každé místnosti. Byt má dřevěná Eurookna s izolačními dvojskly. Garáž a sklep jsou umístěné ve vedlejším domě.
Z hlediska občanské vybavenosti je nedaleko již zmiňovaný Europark, kde se nachází hypermarket Globus, lékárna, pošta, food court a dostatek obchodů s oděvy, obuví atd. OBI market a také retail park Štěrboholy, stejne jako Outlet Štěrboholy. A dále dojezdově OC Centrum Černý most, nebo OC Chodov. V blízkosti (asi 10min klidnou chůzí) je základní škola až do 9 třídy, mateřská školka, knihovna. Nedaleko se v rámci volného času nachází badmintonová krytá hala, fotbalové hřiště a tenisové kurty, dále dětský zábavný park Krtkův svět. Městská čtvrť Štěrboholy je aktivní i co do podpory komunitního života, organizují se zde různé venkovní akce, jako pálení čarodějnic, letní promítání, různé plesy, sousedské.
Za zmínku stojí i nedaleké golfové hřiště Hostivař, Hostivařský lesopark s přehradou nebo zámecky park Dolní Počernice s pivovarem a vyhlášenou pizzerii Al Mulino (4 zastávky busem 163, nebo 10 min. autem, či procházkou po stezce cca 40min).
V rámci dopravní dostupnosti se do centra Prahy autem dostanete za 25 minut, nebo za 35 minut pomocí MHD.
Je zde rychlý spoj autobusy 163, 204, 208,228, a noční 903 (zastávka cca 7min od domu) - cca 10 min na metro A, zastávka "Depo Hostivař". Nebo lze u metra využít parkoviště P+R, za 50 Kč/den. Místo vždy. Autem, díky nedaleké Jižní spojce, napojení na dálnici D1 směr Brno a D10 směr Mladá Boleslav a Liberec a D11 Směr Hradec Králové i rychlé napojení na D8 směr Teplice.
Byt je možno financovat hypotékou, kterou vám pomůžeme zajistit. V případě dotazů k nemovitosti, nebo jejímu financování kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Kříženecký
Josef Kříženecký
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Kříženecký
Josef Kříženecký
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti