Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 080 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Štěpán Tikovský

42 749 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje DPH
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 157
Plocha užitná 127 m²
Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení developera nabízím prodej právě vznikající bytové jednotky 4+kk v projektu Kozojedka, jen pár minut od Prahy.


Byt bude dispozičně řešen jako mezonetové 4+kk o celkové obytné ploše 127 m2. Vstup do bytu je v přízemí, kde na vás čeká nejprve předsíň (5,6m2), odkud lze postoupit do koupelny se sprchovým koutem a toaletou (7,8m2), do komory (2,9m2) a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (39,2m2). V patře je hala (8,8m2) s dostatkem místa na vestavěnou skříň, hlavní ložnice (23,7m2), dětský pokoj (13,3m2), druhý dětský pokoj či pracovna (12,8m2), šatna (5,1m2) a koupelna s vanou a toaletou (7,8m2).


K bytu 4+kk musíte dokoupit předzahrádku (48 m2), komoru (3,8 m2) ve společných částech domu a dvě parkovací stání. Celková cena na vyžádání. Nebo na webových stránkách. Který mají jméno stejné jako projekt.

Byt je součástí menšího developerského projektu. Jedná se o výstavbu čtyř mezonetových bytů o velikostech 3+kk a 4+kk s předzahrádkami, což zajistí budoucím majitelům doslova rodinnou atmosféru. Plánovaný termín dokončení je stanoven na čtvrtý kvartál roku 2025. Součástí standardů jsou například plastová okna s trojskly, venkovní okenní žaluzie, tepelné čerpadlo, solární kolektory, podlahové vytápění v celé ploše bytů či dvě koupelny a dvě parkovací stání u každé jednotky.


Kozojedy leží v okrese Praha-Východ a jsou zasazeny do krásné krajiny v blízkosti Voděradských bučin. Obec má částečnou občanskou vybavenost, najdete zde například mateřskou školu, dva obchody s potravinami, sportoviště, obecní rybník nebo multifunkční hřiště. Úplnou občanskou vybaveností disponují blízké Říčany a Kostelec nad Černými lesy. Tam vás mohou dopravit autobusy, konkrétně linky 381,387, 660 a 959, v Říčanech a Českém Brodě pak můžete využít i vlak.


Kompletní seznam standardů, nabídku všech bytů, rozsáhlou galerii projektu, způsob financování i výčet zajímavostí v okolí najdete na webových stránkách www.kozojedka.cz.


S dalšími dotazy mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpán Tikovský
Štěpán Tikovský
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpán Tikovský
Štěpán Tikovský
Telefon zobrazit telefon